Världens största UF-mässa till Solna

Interiör Mall of Scandinavia 

Över 550 UF-företag ställer ut i URW Mall of Scandinavia i Solna. Besök mässan den 14-16 mars för att träffa alla unga entreprenörer och ta del av deras affärsidéer.

Den 14-16 mars skapar Ung Företagsamhet Stockholmsregionen en brygga mellan skola, näringsliv och allmänheten när regionens UF-företag ställer ut under världens största UF-mässa.

Ung Företagsamhet (UF) finns i över 100 länder och på ingen annan plats samlas så här många UF-företag. Det är en höjdpunkt på UF-året och en fantastisk upplevelse fylld av bubblande entreprenöriella resor!

Du är varmt välkommen till Westfield Mall of Scandinavia under tre dagar för att träffa glada, engagerade och spända UF-företagare och ta del av deras affärsidéer. Den 14 mars har mässan Solnafokus när Solnas UF-företag finns på plats i centrumet.

– Vi är mycket glada och hedrade över att Ung Företagsamhet i Stockholmsregionen har valt att hålla den årliga UF-mässan i Westfield Mall of Scandinavia och Solna. UF är en viktig del i främjandet av entreprenörskap och en katalysator för kreativitet och företagsamhet i skolan. I Solna står både näringsliv och unga högt på agendan, så för oss är det en självklarhet att vi ska fortsätta arbeta med dessa frågor tillsammans, säger Evrim Erdal, Näringsliv- och arbetsmarknadschef, Solna stad.

URW Mall of Scandinavias hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du mer information.

Läs mer om Ung Företagsamhet (UF) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  • Plats: Westfield Mall of Scandinavia.
  • Tid: 14-16 mars, 10.00-18.00
  • Prisutdelning: 16 mars, 19.00-20.15

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad