Bli medlem

Män och kvinnor runt modell i museum

Som medlem erbjuds du en rad förmåner som till exempel inbjudningar till arrangemang samt exklusiva medlemsgåvor som böcker och årliga utgåvor av reproduktioner.

Årlig avgift för enskild medlem är 200 kronor. Det finns även familjemedlemskap; då betalar ni 300 kronor för två som bor på samma adress. Du kan även bli ständig medlem; då kostar det 2 000 kronor för enskild medlem och 3 000 kronor för familjemedlemskap.

Som välkomstgåva får du ett exemplar av boken ”Olle Olsson Hagalund, kvick kraftkarl i konstnärsidyll”, med text av Ulf Linde och Eva Dickson och foton av Rein Välme. Vänföreningen har låtit trycka en nyutgåva av boken från 1965, som ger en fin inblick i konstnärens liv från uppväxten fram till sextioårsåldern och är fylld med intressanta bilder. Boken kostar 150 kronor i handeln, vilket innebär att du egentligen bara betalar 50 kronor för själva medlemskapet.

Som medlem i föreningen blir du inbjuden till arrangemang som föreningen ordnar, exempelvis föreläsningar eller träffar på muséet eller på museets gård. Du kommer också få möjlighet att själv medverka i föreningens arbete, exempelvis med utställningar i gårdshuset eller med att bibehålla miljön kring museet. Du får även 10 procent rabatt på alla inköp i museets butik. Och blir du sugen på en kopp kaffe när du besöker museet så bjuder vi på det.

Varje år kommer du/ni som medlem också få en särskild medlemsbild, en numrerad reproduktion i A4- eller A3-format med motiv från något av Olle Olsson Hagalunds konstverk.

Anmäl dig genom att mejla till roland@flersamhet.se och berätta vilken typ av medlemskap du önskar och ange även din adress. Därefter betalar du in medlemsavgiften till föreningens bankgiro 5660-0562, så skickar vi bok och medlemskort.

Medlemskap som löses senast den 30 november gäller för det innevarande året och berättigar till att få detta års medlemsreproduktion. Medlemskap som löses efter den 30 november gäller även för det kommande året men berättigar endast till det kommande årets medlemsreproduktion.

Målning med segelbåt

Medlemsgåva 2022, numrerad reproduktion Olle Olsson Hagalund

Kontakta oss

Senast uppdaterad