Hjälp att hitta mark och lokal

Söker du en lokal eller en kontorsplats för ditt företag? På den här sidan hittar du förteckning över kontorshotell och uthyrare av lediga lokaler i Solna. Här hittar du också en interaktiv Solnakarta med information om Solnas olika stadsdelar.

Solna är Sveriges tredje till ytan minsta kommun varav en tredjedel är nationalstadspark. Tillgången till ledig mark är därför begränsad.

Hyra eller köpa lokal Visa Dölj

Lokalguiden har utbud av lediga lokaler och lediga kontor. De förmedlar butiker, lagerlokaler eller verkstadslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö. Se lediga lokaler i Solna på webbplatsen lokalguiden.se/lediga-lokaler/solna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lediga lokaler tillhandahåller sökverktyg som gör det enkelt att studera olika objekt oberoende av tid och plats. Utbudet inkluderar objekt att hyra, objekt till salu samt investeringsobjekt. Det går att söka kontors- och butikslokaler, produktions- och lagerutrymmen, kontorshotell samt information om hyror. Se lediga lokaler på webbplatsen ledigalokaler. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lokalnytt

Lokalnytt är en marknadsplats för lediga lokaler i Stockholmsområdet och Sverige. Här hittar du alla former av etableringsalternativ från hela Sveriges fastighetsmarknad. Se lediga lokaler i Solna på webbplatsen
lokalnytt.se/lediga-lokaler/stockholm/solna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lokaler.nu

Lokaler.nu är en heltäckande sida som är till för dig som letar efter lediga lokaler och fastigheter till salu. Se lediga lokaler i Solna på webbplatsen lokaler.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lokalfinder

Via Lokalfinder kan företag skicka ut sina önskemål till alla hyresvärdar av lokaler som finns till uthyrning eller försäljning i Sverige. Se lediga lokaler på webbplatsen lokalfinder.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Matchoffice

Matchoffice är en oberoende portal för lokaler i Sverige. Matchoffice finns även globalt över hela världen. Se lediga lokaler i Solna på webbplatsen matchoffice.se/hyra/lokaler/solna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Newst

Newst är en marknadsplats för kommersiella lokaler, fastigheter och mark. Se lediga lokaler på webbplatsen newst.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Objektvision

Objektvision listar på sin webbsida lediga lokaler och fastigheter i Solna. Se lediga lokaler på webbplatsen objektvision.se/lediga_lokaler/solna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Signalisten

Bostadsstiftelsen Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Hitta lediga lokaler för kommersiell verksamhet på webbplatsen signalisten/ledigalokaler Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Verksamhetslokaler

Verksamhetslokaler.se är en marknadsplats för att hyra eller köpa kommersiella lokaler. Här hittar du alla former av etableringsalternativ från Solnas och hela Sveriges fastighetsmarknad. Hitta lokaler på webbplatsen verksamhetslokaler.se Länk till annan webbplats.

Workaround

Workaround erbjuder kontor för små och medelstora företag. En digital tjänst där du kan söka kontorsplats och kontorsrum som passar dina önskemål. Hitta kontor på webbplatsen workaround.io/om-tjansten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Yta.se

Yta.se är en marknadsplats för företag att hitta lokaler online. Yta erbjuder även en kostnadsfri sökassistent för hjälp i sökandeprocessen. Hitta lediga lokaler på webbplatsen yta.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Offices and shops for rent in Solna (English)

Business premises for rent in Solna. Find offices and shops for rent at companyspace.eu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Lär känna stadsdelarna i Solna Visa Dölj

Funderar du på var i Solna du kan etablera din verksamhet hittar du information om Solnas stadsdelar på Solna växer/Stadsplanering

Solnakartan Visa Dölj

Solnakartan, karta.solna.se/spatialmap Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. gör det lättare för dig som söker kommunspecifik information att hitta vad du söker. Solnakartan innehåller idag bland annat info om återvinningsstationer, detaljplaner, stadens servicedagar, cykelvägar och prioriterade vägar för vinterväghållning.

Hur fungerar Solnakartan?

Kartan är interaktiv, vilket innebär att du kan välja mellan ett antal olika kartlager med information samt att du också kan söka efter adresser. Bakgrundskartan kan ses som just karta eller som ett flygfoto, från olika årtal. Det finns möjlighet att göra enklare skisser och att skriva ut.

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad