Ishallar

Solna har tre ishallar som alla ligger på Ulriks­dals IP vid Kolonn­vägen. Idrotts­platsen kallas ofta Ritorp efter området i när­heten, och den äldsta ishallen benämns ibland AIK-hallen eftersom den länge varit hemvist för AIK Hockey. Ishallarna används främst till ishockey, konst­åkning, ringette och rink­bandy.

Boka ishallar

Ishallarna är till stor del bokade säsongsvis av Solnas föreningar för match och träning. Privatpersoner och företag kan boka de lediga tider som finns. Du hittar lediga tider och kan göra bokningsförfrågningar i bokningssystemet Interbook Golänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor om ishallarnas städning, underhåll och utrustning ställs till bokningen@solna.se.

Allmän­hetens åkning och skridsko­skolor

Flera föreningar anordnar skridskoskolor på hösten och vintern, och vissa tider i ishallarna avsätts för allmänhetens åkning.

Läs mer om allmänhetens åkning och skridskoskolor på sidan Åka skridskor

  • Tänk på att hålla avstånd till andra (2 metersregeln) för att minska risken för smittspridning. Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk.
  • Omklädningsrummen hålls stängda och vi uppmanar alla att byta om hemma. Använd entré 1, 2 eller 3 för att gå direkt till respektive is.
  • Endast utövare, personal och ledare med direkt koppling till laget får vistas i ishallen. Föräldrar får vänta utanför. Följ uppmaningar från anläggningens personal.
  • Vid tävlingar är arrangerande förening ansvarig för att reglerna efterlevs.

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad