Solna vuxen­utbildning

Solna vuxen­utbildning erbjuder Solnabor som vill studera på komvux, ett stort utbud av utbildningar på ett flertal skolor. Är du ny i Sverige kan du läsa svenska på sfi (svenska för invandrare). Genom oss kan du som har en intellektuell funktionsnedsättning läsa Komvux som anpassad utbildning, anpassad grundläggande utbildning och anpassad sfi.

Kontakta Solna vuxenutbildning

Solna stads kontaktcenter svarar på frågor om Solnas kommunala vuxenutbildning (Komvux). Kontaktcenter hjälper dig också om du behöver boka tid med en studie-och yrkesvägledare. Det är viktigt att du beskriver ditt ärende så att vi kan guida dig till rätt typ av hjälp. Om din fråga skickas vidare till vuxenutbildningen kommer du bli kontaktad av personal från vuxenutbildningen via mejl eller telefon.

Kontaktcenter nås på 08-746 10 00 eller via kontaktformulär. Vid skriftlig kontakt, uppge alltid personnummer för den person som ärendet handlar om. Kontaktformuläret hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dina studier

Har du frågor om dina studier är du välkommen att kontakta Solna Vuxenutbildning. Studerar du redan ska du vända dig direkt till din skola där du studerar nu. Vill du söka kurser för att börja studera är du välkommen att göra en ansökan. Du söker kurser och utbildningar via webbplats https://vux.solna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad