Hjälp att starta och utveckla företag

För dig som vill starta, redan driver, eller vill utveckla ditt företag i Solna hittar du på den här sidan länkar till webbplatser om kostnadsfri rådgivning och olika former av stöd som du kan få. Information och stöd finns att få från stadens tjänstemän, från statliga myndigheter och andra aktörer.

Verksamt

På webbplatsen verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du information från Skatteverket, Bolagsverket och Tillväxtverket, om vad som gäller angående att starta och driva företag, råd och stöd kring ditt företagande och mycket mer. På Verksamts regionsida och webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för Stockholm finns en samlad bild över regionens stöd och aktuella händelser för dig som driver eller vill starta företag.

Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum Solna Sundbyberg erbjuder kostnadsfri rådgivning, seminarier och andra aktiviteter för dig som är på gång att starta eller nyligen har startat ditt företag. De finns på plats i Solna stadshus och du bokar en tid på deras webbplats Nyföretagarcentrum Solna Sundbyberg. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad