Senioraktiviteter i mars

Ät en god påsklunch på Turkosen, gör en digital resa med hjälp av VR-glasögon eller följ med på ett vårvernissage i Bergshamra. Här hittar du mars månads alla senioraktiviteter.

Fotograf: Marie Linnér

Varje månad tar den förebyggande verksamheten i Solna stad fram ett aktivitetsprogram för dig som är senior. Aktivitetsprogrammet blandar sociala aktiviteter med friskvård. Därför finns det något som passar alla, oavsett ålder eller hälsa.

I mars kan du bland annat äta en god påsklunch med kaffe och hembakt, onsdag 13 mars på Turkosen. Party de Lux står för musikunderhållning under lunchen. Veckan därpå, onsdag 20 mars, är det vårvernissage i Lilla vårsalongen på Bergshamra bibliotek. Barn och ungdomar kommer att stå för konstverken, och du som är besökare bjuds på tilltugg och förfriskningar. Vill du testa på något riktigt nytt och spännande är du välkommen till Seniorträff Ankaret fredag 22 mars. Då kan du testa på att göra en digital resa genom VR, virtual reality. De digitala fixarna är på plats för att hjälpa dig att upptäcka något nytt eller besöka en sedan innan älskad plats.

Du hittar alla senioraktiviteter på sidan Friskvård för seniorer.

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad