Välkommen till Tech Arena 22–23 februari

Bildkollage 

Tech Arena är ett internationellt event som äger rum den 22–23 februari på Friends Arena i Solna. Under två dagar samlas tusentals entreprenörer, investerare, affärsledare och beslutsfattare för att nätverka och diskutera ämnen som innovation, entreprenörskap, hållbarhet, teknologi och globala megatrender.

Evenemanget förväntas locka omkring 8000 deltagare från olika branscher och områden inom det globala näringslivet. Här samlas en mångfald av individer, inklusive entreprenörer och visionära grundare av startups, samt högt ansedda beslutsfattare och politiker. Det breda spektrumet av perspektiv och expertis gör Tech Arena till en plattform för djup och meningsfull dialog, kunskapsutbyte och nätverkande.

Världseliten kommer till Solna

Bland huvudtalarna på eventet märks USA:s före detta vice president Al Gore, Apple-grundaren Steve Wozniak, NASA-astronauten Jessica Meir, Amit Arora, Professor i AI på Columbia University, statsminister Ulf Kristersson, överbefälhavare Micael Bydén och många fler.

Tech Arena kommer att ha fyra scener med talare, paneldiskussioner, startup- och scaleup-pitchar och expertseminarium. Det finns också mängder av nätverksmöjligheter med inflytelserika och inspirerande deltagare samt mindre mingel för nischade grupper. Eventet har även en en techutställning, experience areas, utställare och mötesområden.

Innovationslandet Sverige

Under de senaste decennierna har den skandinaviska regionen haft betydande inverkan på global innovation. Sverige är för närvarande rankat som det näst mest innovativa landet globalt, tätt följt av sina grannländer. Stockholm har blivit en knytpunkt för innovation och startups, och en förebild i sitt samarbete mellan entreprenörer och näringsliv. Därför faller det sig naturligt att Tech Arena anordnas här.

Träffa Solna stad

Solna stad kommer att finnas på plats i monter F, 32. Solna är en stor och växande företagsstad med ett diversifierat och dynamiskt näringsliv med över 10 000 företag och 100 000 arbetsplatser. Här finns stora multinationella företag till mindre start-up-företag inom kunskapsintensiva branscher. Träffa oss i monter F, 32 så berättar vi mer!

Om Techarenan

Techarenan grundades 2014 och är en internationell platform för innovation, entreprenörskap och hållbarhet vars mål är att bidra till positiv förändring i samhället genom att samla de bästa företagsledarna, entreprenörerna, investerarna och beslutsfattarna för att dela kunskap och skapa meningsfulla nätverk.

Läs mer om Tech Arena Länk till annan webbplats..

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad