Här är årets företagare

Vinnaren av priset årets företagare i Solna är korad. Priset delades ut på årets sista frukostbricka, ett återkommande event som riktar sig till det lokala näringslivet och anordnas av Solna stad. Även vinnarna av Årets unga affärsidé och Årets CSR-pris presenterades.

Fredrik Belfrage, VD för Happy Boss AB och Årets företagare 2023.

Årets företagare 2023

Fredrik Belfrage, VD för Happy Boss AB är vinnare av priset Årets Företagare 2023 för företagets breda kontorstekniska lösningar. Happy Boss strävar efter att förenkla livet på kontoret för sina kunder på ett hållbart och innovativt sätt. Fredrik Belfrage driver företaget med energi och en övertygelse om att medarbetarnas kompetens är nyckeln till framgång.

Årets CSR-pris 2023

Fastighetsbolaget Fabege vinner Årets CSR-pris för sina insatser för Solnas ungdomar. Genom att erbjuda sommarjobb och starta projekt som skapar trygghet i Solna bidrar Fabege till ett mer inkluderande samhälle och en väg in för unga i arbetslivet.

Årets unga affärsidé 2023

Grundarna Vendela Werkelin och Henrik Tingström från Solna har skapat Scholaro, en plattform för att lösa studenters problem med att hitta passande stipendier. Genom ett enkelt formulär får studenter en personligt anpassad lista över relevanta stipendier, som kan finansiera deras studier.

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad