Utbildning i hemberedskap den 29 september

Under våren genomförde den frivilliga försvarsorganisationen Försvarsutbildarna på uppdrag av Solna stad en utbildning i hemberedskap kallad För Din Säkerhet! Utbildningen var populär och kommer därför ske ytterligare en gång nu under hösten.

Så här säger försvarsutbildarna själva om utbildningen:

”Vi stärker din förmåga att ha hand om dig själv och dina nära vid kriser i samhället.

Vad gör du om mobilen är död, internet har slutat att fungera och ljuset inte tänds när du slår på strömbrytaren? Kan du hantera en situation när det inte finns el eller vatten under flera timmar, ja kanske flera dagar eller veckor?

På För din säkerhet! får du grundläggande kunskaper om var du hittar information vid kriser och hur du stärker din förmåga att ta hand om dig själv och dina nära vid kriser i samhället. ”

För din säkerhet! är kostnadsfritt och alla som deltar får en checklista. Kom gärna i god tid. Fika serveras från kl 17.30.

Datum och tid
29 september klockan 18.00 - 21.00

Plats
Solna Stadshus, Stadshusgången 2.

Anmälan

Kursen är fullbokad men du kan fortfarande anmäla ditt instresse. Då lägger vi till dig på en väntelista. Vi meddelar dig om du får plats på kursen. Anmäl dig till väntelistan genom att mejla förnamn, efternamn, födelsedatum till sakerhet@solna.se.

Frågor om själva utbildningen ställs till fdsstockholm@forsvarsutbildarna.se.

Vi följer beslut, riktlinjer och rekommendationer från regeringen, Folkhälsomyndigheten samt våra uppdragsmyndigheter. Vänligen stanna hemma om du har sjukdomssymptom.

Välkommen!

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad