Hagalunds­gatan 34

Hagalundsgatan 34 är en servicebostad som drivs av Solna Stads egen regi Humaniora vård och omsorg. Servicebostaden ligger på höjden i Hagalund i Solna i befintligt bostadsområde. Bostäderna ligger nära till Hagalunds centrum med affärer och med närhet till kommunikation med pendeltåg, tvärbana och bussar.

Målgrupp

Vi vänder oss till vuxna personer som har en lindrig funktionsnedsättning och / eller diagnos inom autismspektrumet. Hos oss får du stöd dygnet runt. All personal har utbildning och stor erfarenhet av målgruppen.

Om bostäderna

Hagalundsgatans servicebostad består av en servicelägenhet och flera sattelitlägenheter. Här finns totalt 8 lägenheter om 3 till 4 rum och kök där majoriteten av lägenheterna har balkong. Lägenheterna finns utspridda i flerfamiljshus med servicelokal och ett gemensamhetsutrymme på Hagalundsgatan 34. Servicebostaden hyr även bastu och träningslokal i källarvåningen på Hagalundsgatan 34.

Verksamhetsidé

På servicebostaden Hagalundsgatan 34 skall du beredas möjlighet till självständighet, förverkligande av dina drömmar och hjälp med att nå dina egna målsättningar med stöd av din kontaktman och övrig personal på boendet. Dina önskemål och behov står i centrum för det dagliga arbetet.

Vi arbetar för att varje individ ska känna sig så självständig som möjligt. Vi erbjuder dig som bor hos oss ett stöd som helt och hållet är utformat efter dina behov och önskemål. Förutom ett individuellt anpassat stöd så erbjuder vi dig som bor hos oss att delta i olika gemensamma aktiviteter som du bestämmer tillsammans med dina grannar, det kan vara allt från någon utflykt till att fira någon högtid eller ha en filmkväll tillsammans.

Kontakt Visa Dölj

E-post: melek.kucuk@solna.se
Telefon: 072-583 31 05

Telefon

08-82 97 84

Besöksadress

Hagalundsgatan 34
169 64 Solna

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad