Musik­patrull, Musik­verkstad, Musiklabbet

Börja som 5-åring och fortsätt så länge du vill i musikens spännande, härliga och livsviktiga värld. I början mycket lek, rörelse och sång, så småningom får du också prova olika instrument och vidareutveckla dina kunskaper i musikens grundstenar. Hela tiden skapar vi musik tillsammans på sätt som passar just dig.

Musikpatrull, Musikverkstad och Musiklabbet är öppna för alla, men elever som avslutat två terminer i Musikverkstad har förtur till Musiklabbet. Kurserna är en första kontakt med kulturskolans engagerade och högskoleutbildade lärare.

Musikpatrull 5-6 år

Du som är nyfiken och gillar att ha roligt - kom till oss så sjunger, leker och spelar vi. Vi utgår från olika sånger och rörelser och provar att spela några enkla instrument tillsammans.

Musikverkstad från 7 år

Du får komma igång med att spela, sjunga och lära dig grunderna i musik. Vi provar lite olika instrument och lär oss om musikens byggstenar på ett spännande och lekfullt sätt. Framför allt har vi roligt samtidigt som vi bekantar oss med musikens värld.

Musiklabbet från 8 år

En kurs för dig som är nyfiken och vill utforska musikens spännande och roliga värld. Du får prova piano, gitarr, sång, slagverk och andra instrument. Vi utforskar musik och musicerar i olika stilar där upptäckarlust och spelglädje står i fokus. Du behöver inte ha några instrument hemma.

Kursen är öppen för alla men elever som avslutat två terminer i musikverkstad har förtur till denna kurs.

Kursen innehåller:

  • Musikskapande
  • Musikens grunder
  • Melodi- och ackordinstrument
  • Enkelt ensemblespel i olika musikstilar
  • Gemensam sång

KURSKATALOG Länk till annan webbplats.

Kontakta oss

Senast uppdaterad