Sång och kör

Tycker du om att sjunga? Här får du chans att utforska röstens alla spännande möjligheter. Alla är välkomna oavsett sångvana.

Du får utveckla röstens uttrycksmöjligheter i olika genrer och vi arbetar tillsammans för att du ska hitta ett personligt och konstnärligt uttryck som ger dig verktyg för framtiden.

Sagosång

På sagosången sjunger vi både nyskrivna barnsånger och traditionella barnvisor hämtade från olika genrer och svårighetsgrad, med inslag av roll-lek, rytmik- och rörelse.
Barnen får även lära sig att förstå sångernas betydelse, för att utveckla förmågan att gestalta en text eller berättelse genom sången. 

Barnkör

Upptäck glädjen med att sjunga tillsammans med andra. Vi utforskar rösten och musicerar på ett lekfullt sätt.

Solosång i grupp

Du utvecklar din egen röst tillsammans med några andra sångelever. Vi varvar mellan att sjunga solo och att sjunga tillsammans. Du får sjunga sånger i olika stilar och ges möjlighet att framträda inför publik.

"Sång på scen"

Tycker du att det är kul att stå på scen? Gillar du både att sjunga solo och tillsammans med andra? Då är det här kursen för dig. Vi övar på att stå på scen samtidigt som vi tränar inför spännande framträdanden. Vi jobbar med sångteknik, scenisk kör och med personligt uttryck. Ibland filmar vi det vi gör. Vi övar oss på att sjunga i stämmor och har roligt tillsammans. 

Det här är en kurs både för dig som redan går någon av våra teater- eller musikkurser och vill ha mer av det sceniska eller för dig som bara har sjungit hemma tidigare men är nyfiken på att stå på scen.

Solosång

Fokus ligger på att utveckla ditt personliga uttryck. Undervisningen är individuellt anpassad och du är själv med och påverkar inriktningen av innehållet. Du får sjunga sånger i olika stilar, jobba med sångteknik och erbjuds möjlighet att framträda inför publik.

Fördjupning

För dig som har ett stort intresse för ditt instrument och vill lägga ner mycket tid på övning och medverka på flera konserter, kan vi erbjuda en individuellt anpassad fördjupningskurs med utökad undervisningstid. Du kanske tänker söka till ett musikgymnasium eller en högre utbildning. Antagning till kursen sker efter överenskommelse med din lärare.

KURSKATALOG Länk till annan webbplats.

TIPS!
Du kan också gå en kurs i Musikal - en mix av dans, sång och teater.

Kontakta oss

Senast uppdaterad