Överjärva gård

Överjärva gård är ett spännande utflyktsmål med djur, kafé, gårdsbutiker och naturskola för barn och ungdomar. På den här sidan hittar du aktuella evenemang på Överjärva gård.

Aktuella evenemang på Överjärva gård

Gårdskaféet och Statarmuseet med Bagarstugan har för närvarande stängt för allmänheten för att minska risken för smittspridning. Publika aktiviteter inomhus är inställda till och med mars. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster tillbaka till våren!

Planerade aktiviteter uppdateras löpande på den här sidan. Alla evenemang anpassas efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Solna stads riktlinjer. 

Följ oss gärna på Instagram - Överjärvagårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På webbplatsen overjarva.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om gårdens aktörer.

Vanliga frågor Visa Dölj

När öppnar gårdscaféet igen?

Inget öppningsdatum är bestämt. Vi kommer att följa samhällsutvecklingen och hoppas att vi kan öppna upp med gårdskaféets uteservering någon gång under våren.

Kan man boka guidade visningar på Statarmuseet?

Vi kan inte ta emot nya bokningar i nuläget. Inom kort kommer vi att erbjuda program utomhus. Håll utkik på den här sidan för aktuell information.

Är butikerna på Överjärva gård öppna?

Verksamheterna i Magasinet – Överjärva Antik och Överjärva Byggnadsvård samt Fårens hantverksbod har öppet som vanligt. På hemsidan overjarva.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om gårdens aktörer.

För mer info om hur du hittar till Överjärva gård, läs mer på www.overjarvagard.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad