Överjärva gård

Överjärva gård är ett spännande utflyktsmål med djur, kafé, gårdsbutiker och naturskola för barn och ungdomar. På den här sidan hittar du aktuella evenemang på Överjärva gård.

Aktuellt på Överjärva gård

Förlängda restriktioner med begränsad verksamhet gäller på Överjärva gård. Evenemang och museiverksamhet är inställt tills vidare. Överjärva gårdscafé är stängt till och med 22 maj med anledning av ökande smittspridning av covid-19.

Du är fortsatt välkommen till vår utomhusmiljö och våra butiker!

Verksamheter i Magasinet, Växthuset och i Fårens hantverksbod har öppet med olika coronaanpassningar för att du ska kunna handla tryggt och säkert. Till exempel begränsat antal personer i lokalerna.

Var rädda om varandra genom att hålla säkerhetsavstånd även i våra utemiljöer! Det är allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.

Följ oss gärna på Instagram - Överjärvagårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På webbplatsen overjarva.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om gårdens aktörer.

Vanliga frågor Visa Dölj

När öppnar gårdscaféet igen?

Inget öppningsdatum är bestämt. Vi kommer att följa samhällsutvecklingen och hoppas att vi kan öppna upp med gårdskaféets uteservering någon gång under våren.

Kan man boka guidade visningar på Statarmuseet?

Vi kan inte ta emot nya bokningar i nuläget. Inom kort kommer vi att erbjuda program utomhus. Håll utkik på den här sidan för aktuell information.

Är butikerna på Överjärva gård öppna?

Verksamheterna i Magasinet – Överjärva Antik och Överjärva Byggnadsvård samt Fårens hantverksbod har öppet som vanligt. På hemsidan overjarva.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om gårdens aktörer.

För mer info om hur du hittar till Överjärva gård, läs mer på www.overjarvagard.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad