Nyheter - Stadsbyggnad & trafik

Derby mellan AIK och Hammarby IF 28 augusti

24 augusti 2016

Söndagen den 28 augusti väntas storpublik till Stockholmsderbyt mellan AIK och Hammarby IF på Friends Arena. Avspark är klockan 15.00 och som vanligt rekommenderar vi att du lämnar bilen hemma.

Diskutera Hagalunds utveckling med staden på Hagalundsdagen

25 augusti 2015

Under lördagen den 27 augusti 2016 arrangeras den årliga Hagalundsdagen. Scenprogrammet är fullmatat med sång- och musikuppträdanden med mera. Dessutom kommer Solna stad att finnas på plats för att ge intresserade en aktuell bild över var arbetet med Hagalunds utveckling befinner sig.

Ny modern ICA-butik i södra Bergshamra

16 augusti 2016

Måndagen den 15 augusti fattade kommunstyrelsen beslut om att ge byggnadsnämnden i uppdrag att gå vidare med att ta fram en detaljplan för en ny modern ICA-butik i södra Bergshamra.

AIK möter Helsingborgs IF på Friends Arena 13 augusti

10 augusti 2016

Lördagen den 13 augusti tar AIK emot Helsingborgs IF på Friends Arena. Avspark är klockan 16.00 och som vanligt rekommenderar vi att du lämnar bilen hemma.

Ny fjärilslekplats byggs i Bergshamra

4 augusti 2016

För att möta behovet av spännande, trygga och tillgängliga platser att leka på så byggs det i höst en helt ny lekplats i södra Bergshamra. Platsen för den nya lekplatsen blir vid Bergshamra allé, mellan fårhagen och kullarna söder om allén.

Vattenområde i Brunnsviken avstängt med anledning av simtävling

3 augusti 2016

Under torsdagen den 25 augusti mellan klockan 18:30 och 21:00 får fartyg inte färdas inom ett specifikt område på Brunnsviken. Anledningen är att det pågår en simtävling. Det avstängda området kommer att vara tydligt utmärkt med synliga markeringsbojar med reflexer.

FC Barcelona möter Leicester City på Friends Arena 3 augusti

29 juli 2016

Onsdag den 3 augusti väntas långväga storfrämmande till Solna. Ligavinnarna från Spanien och England, FC Barcelona och Leicester City träningsspelar på Friends Arena. Avspark är klockan 20:00 och som vanligt rekommenderar vi att du lämnar bilen hemma.

AIK möter Falkenbergs FF på Friends Arena

27 juli 2016

Söndagen den 31 juli tar AIK emot Falkenbergs FF på Friends Arena. Avspark är klockan 17.30 och som vanligt rekommenderar vi att du lämnar bilen hemma.

Beyoncé spelar på Friends Arena 26 juli

22 juli 2016

Tisdagen den 26 juli väntas storpublik med ca 50 000 besökare då Beyoncé gästar Friends Arena som en del av sin The Formation World Tour. Konserten startar ca kl.19.00. Ska du besöka konserten, åk med fördel kollektivt!

AIK möter Malmö FF på Friends Arena

14 juli 2016

Söndagen den 17 juli spelas första allsvenska hemmamatchen efter EM-uppehållet mellan AIK och Malmö FF på Friends Arena. Avspark är klockan 17.30 och som vanligt rekommenderar vi att du lämnar bilen hemma.

Nu öppnas två nya hundrastgårdar

11 juli 2016

Nu öppnar två nya hundrastgårdar i staden. Törnbackens och Vasalundsparkens hundrastgårdar är nu färdigbyggda och redo att ta emot våra fyrbenta solnabor. I rastgårdarna kan du låta din hund springa lös, busa och leka.

Vattenläcka upptäckt på Solna strandväg

6 juli 2016

En vattenläcka har upptäckts på gångvägen vid Solna strandväg. Läckan är anmäld till Stockholm vatten för åtgärd. Vi återkommer löpande med mer information.

Monsters of Rock på Friends Arena

6 juli 2016

Lördagen den 9 juli kommer Monsters of Rock till Friends Arena. På Monsters of Rock spelar fyra rockband; Black Sabbath, Rival Sons, Volbeat och Bombus. Samtliga entréer öppnar 16:30 och första bandet börjar spela ca 17:30. Ska du besöka eventet, åk med fördel kollektivt!

Ny gång- och cykelbana i Skytteholm

5 juli 2016

Upprustad tunnel, ny gång- och cykelbana samt en lösning för hantering av dagvattnen. Nu blir det snyggare, tryggare och torrare på gång- och cykelbanan i Skytteholmparken. Under försommaren har ett dräneringsarbete pågått för att leda bort det regnvatten som tidigare ansamlades på platsen.

Målning av gång- och cykelbanor under sommaren

1 juli 2016

Arbetet med att måla stadens gång- och cykelbanor har startat och kommer att vara klart i augusti.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , , 35 , Nästa

Filtrera nyheter