Rapport från Våga vara egen-mässan

En av Solna Gymnasiums elever rapporterar direkt från Våga vara egen-mässan i Älvsjö, Europas största mässa för unga entreprenörer.

Tisdagen den 23 februari, Älsvjö.
Det tog lite tid att ta sig hit igår mitt i snökaoset men när vi väl var på plats så insåg vi snabbt hur stort och hur välplanerat det faktiskt är. Vi började med att bygga upp våra montrar och jag är imponerad över vilka fina montrar alla lyckades få upp. Vid fyratiden samlades alla i Victoriahallen här på stockholmsmässan och några priser delades ut.

Vy över mässhallen.

Sedan skulle vi sätta igång med försäljningen och det gick bra, jag tror att det flesta företag från Solna Gymnasium lyckades sälja bra och bättre lär det gå idag. Idag är det tisdag och den sista dagen här på Våga vara egen-mässan, jag är fascinerad över hur fort tiden går och hur roligt det är här! Det är imponerande med alla duktiga elever, deras idéer och hur de säljer sina produkter.

Våga vara egen-mässan är en stor möjlighet för alla elever och jag är otroligt tacksam över att Solna Gymnasium har gett oss den möjligheten, för det ligger faktiskt väldigt mycket jobb bakom det.

- Hälsningar från Våga vara egen-mässan, Monique Sall (Sp3eId).

Samling i Victoriahallen innan mässan öppnar.

En bra sak med UF är möjligheten att känna på hur det är att sälja sin produkt och möta riktiga kunder, säger Roberto Alvarez.

Monterbygge.

UF Stockholm presenterar sig för eleverna som ställer ut på Våga vara egen-mässan.

Dela: