Ny lärare i specialidrott VOLLEYBOLL David Ottosson

Vi är mycket glada att kunna välkomna vår nye lärare i specialidrott VOLLEYBOLL, David Ottosson. David börjar på Solna gymnasium i augusti och kommer att arbeta som ansvarig för NIU volleyboll samt lärare i idrott. David har tidigare arbetat som lärare och biträdande rektor.

David Ottosson

"Som lärare och tränare är jag intresserad av att skapa möjlighet till förbättringar genom att utveckla personer och grupper till nya nivåer. För att göra detta måste man se hela personen men även hitta detaljer som i volleyboll kan vara i teknik, spelförståelse samt fysik för att ta nästa steg. Att nu får möjligheten att arbeta med talangfulla individer på dagtid och hitta ett bra samarbete med klubbtränarna känns mycket spännande."

Idrottsliga meriter: 3 A-SM guld, 2 J-SM guld, 1 senior SM guld med Floby 1997/1998 och totalt 9 elitseriesäsonger. SM- brons i beachvolley. 1 Sverigetourvinst samt 5e plats i FIVB Satelite i Casablanca och Le Lavandou.

Tränarmeriter: 1 GP guld och 1 silver med Elverket Vallentuna. 4 år totalt med Elverket Vallentuna samt 4 år i Sollentuna dam. För närvarande tränare i Solna ungdom samt tränarinstruktör på svenska volleybollförbundet.

Dela: