Solna Gymnasium

Sök till Solna Gymnasium

Vi som arbetar på Solna Gymnasium vill ge dig en bra framtid där du når din fulla potential.

 • UF-Mässa 2019

  Tisdag den 19 februari kl 12-18 deltar elever från Solna Gymnasium i Ung Företagsamhet (UF)s stora regionala mässa på Stockholmsmässan i Älvsjö.

 • Besök från GIH

  GIH (Gymnastik och Idrottshögskolan) besöker BF Fritid och hälsa för att informera om utbildningar efter gymnasiet.

 • Elever blir EU-parlamentariker i Strasbourg för en dag

  En klass i årskurs 3 på Solna Gymnasium har vunnit tävlingen Euroscola och som vinst väntar en resa till Strasbourg och EU-parlamentet i april. Tävling anordnas av EU-parlamentet för att motivera och inspirera gymnasieungdomar i de olika EU-länderna att sätta sig in frågor och sprida kunskap om EU.

 • Barn- och fritidsprogrammet samarbetar med Skidförbundet

  I projektet Alla på snö samarbetar Solna gymnasium med Skidförbundet genom att ställa upp som ledare och lära ut skidåkning till barn.

 • En hilsen fra Danmark!

  Elever från Solna gymnasium har tillbringat en vecka i Solnas vänort Gladsaxe utanför Köpenhamn där har de deltagit i ett nordiskt samarbete.

 • Solna gymnasium och AIK Fotboll förstärker samarbetet ytterligare

  Under vecka 47 åkte AIK Fotbolls U19-herrar på träningsläger. Med på lägret var även Katta Laurin, Solna gymnasiums programrektor för Nationell idrottsutbildning. Syftet med att ha med en skolrepresentant var att kartlägga och skapa goda förutsättningar för studier under frånvaron från skolan samt även hitta en samsyn mellan klubb och skola. Det är nyttigt att se eleverna utifrån olika perspektiv och på så sätt skapa förståelse för den situation de befinner sig i.

Kontakt

Solna Gymnasium

Expedition

08-746 10 00
08-734 26 38 (fax)

solna­gymna­sium@solna.se

Besöksadress

Råsundavägen 80
169 57 SOLNA

Skicka meddelande till Solna Gymnasium

Kontaktcenter

08-746 10 00

Mer kontaktinformation om Kontaktcenter