Skytteholms solveranda populär bland solnaborna: "Som att vara utomlands"

Alpha Jallow, fritidsledare på Skytteholmsparken, har just gjort i ordning verandan inför en av sommarlovets soliga dagar.

Det tar sin tid att plocka fram allt till den stora verandan, men det tycker Alpha att det är värt.
- Folk blir så glada och tycker att det är så fint. Flera stycken har sagt att det känns som att vara utomlands när de ser den nya verandan, berättar han.

Och när man ser de snygga parasollerna, färgglada solstolarna, sköna sittkuddarna och den fantasieggande soffan, är kommentaren lätt att förstå. Solna har fått en solveranda av klass, och Skytteholmsparken bidrar med lite charterstämning till semesterfiarande solnabor.

Öppettider

Skytteholmsparken har öppet till 20.00 tisdag till fredag, måndagar till 18. Möbleringen av verandan brukar vara färdig på morgonen eller tidigt på förmiddagen. Servering med kaffe och kaffebröd finns i parkstugan.

Skateboardrampen rustas

Den stora skateboardrampen håller också på att rustas upp, liksom ytorna mellan serveringen och rampen. På grusplanen står nu en långbänk, med en så kallad grind-kant på den sida som vetter mot rampen (att "grinda" är ett vanligt skateboardtrick).

Dela: