Nyhetsarkiv

Nytt tak på Råsunda skola – ett steg i upprustning av stadens förskolor och skolor

23 maj 2017

Råsunda skola har försetts med nytt tak och vinden har fått en ny isolering. Det har varit ett omfattande arbete men nu ligger allt på plats! Därmed har ett större underhållsarbete slutförts. Det leder till minskade energikostnader och förbättrat inomhusklimat. Råsunda skolas tak är ett steg i det upprustningsarbete som ska genomföras på stadens förskolor och skolor.

Studiebesök och seminarium 7 juni hos energismarta Brf Spiikens Backe

23 maj 2017

Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium om hur en bostadsrättsförening kan sortera och prioritera rätt energisparåtgärder!

AIK-Malmö på Friends Arena 29 maj

23 maj 2017

AIK möter Malmö på Friends Arena måndag 29 maj avspark kl 19.00.

Kulturskolan sätter kulturell guldkant på fotbollsfesten

22 maj 2017

Över 400 av Solna kulturskolas elever uppträdde i helgen i Kungsträdgården på den officiella Fan Zone som byggts upp inför Europa League-finalen på Friends Arena på onsdag. Samtidigt förbereder sig ett antal andra elever från kulturskolan inför invigningsceremonin som föregår samma match.

Toppbetyg för företagsklimatet i Solna

22 maj 2017

Svenskt Näringsliv har släppt svaren från den årliga enkätundersökning som görs. Enkätsvaren visar att Solna hamnar i topp i Stockholm län. Solna är den stad som får högst betyg av de lokala företagen.

Hälsoprojektet 65+ firar tio år!

23 maj 2017

Det uppskattade och återkommande Hälsoprojektet 65+ firar i år 10-årsjubileum. Detta uppmärksammades på seniorträff Ankaret, dit tidigare och potentiellt blivande deltagare, hälsopedagogstudenter och representanter från friskvårdsanläggningar samlades för att fira.

Tillfälliga störningar i formulär för felanmälan och synpunkter

19 maj 2017

Under nätterna 19-21 maj, klockan 02-06, utförs serverunderhåll som kan leda till korta driftstörningar i kontaktformulären "Skriv till oss" och "Felanmälan". Tacksam för ert överseende!

De många festernas helg

18 maj 2017

Sällan har solnaborna haft så många stora evenemang att frestas av under en och samma helg: Bergshamra Pride, Huvudstafestivalen, stor utomhusloppis i Skytteholmsparken, Hagadagen, kvartersfest i kvarteret Odin, 450 kulturskoleelever som uppträder i Kungsträdgården inför nästa veckas Europa League-final i Solna - md mera. Dessutom är plaskdammarna påfyllda och utomhusbaden öppnar på lördag! Dags att göra ett detaljerat helgschema för att inte missa något!

Blommande sköna Solna

19 maj 2017

Årets vårblommor har solnabor och besökare kunnat njuta av sedan i april, trots att vädret har varit allt annat än vårlikt. Men nu är nog värmen här för att stanna och i dagarna börjar även stadens nya perennplanteringar att fyllas med prunkande grönska.

Stort intresse för Solnas utveckling på Solna Frukostbricka och lansering av nytt Insta-konto för stadsutveckling

17 maj 2017

Solna växer - invånarantalet och antalet företag ökar rekordartat för varje år. Under onsdagsmorgonen var kommunfullmäktigesalen i Solnas stadshus fullsatt då stadens företagare var inbjudna till att lyssna på vad som händer runt om i staden.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , , 215 , Nästa

Filtrera nyheter

Begränsa till ämnesområde