Intresseanmälan att arbeta som röstmottagare i Solna

Alla som senast på valdagen har fyllt 18 år är välkomna att anmäla sitt intresse att arbeta som röstmottagare till Europaparlamentvalet 2019. Anmälningsformuläret finns längre ner på den här sidan.

Om du finns namngiven på någon valsedel, som kommer att finnas i Solna kommuns vallokaler, bör du inte arbeta som röstmottagare i Solna.

I formuläret kan du anmäla ditt intresse för att vara ordförande, vice ordförande och/eller röstmottagare. Vi vill också veta om du har haft någon av dessa roller tidigare i Solna kommun eller annan kommun. Du ska även ange om du har önskemål om att jobba i ett särskilt valdistikt eller område. Du anger detta i det markerade fältet "Tidigare valarbete och funktion, språk".

Valnämndens kansli kommer att meddela dig var du blivit placerad eller om du står på en reservlista. Nämnden kan komma att kontakta dig ända fram till valdagen för att fylla upp lediga platser.

Information om Dataskyddsförordningen (GDPR)

Genom att fylla i intresseanmälan samtycker du till att Valnämnden behandlar dina personuppgifter i ett dataregister enligt dataskyddsförordningen. Uppgifterna behövs för att kunna administrera ditt uppdrag och för att kunna betala ut ersättning till dig.

Valnämnden är personuppgiftsansvarig och vill du ha ett registerutdrag eller information om hur vi behandlar dina uppgifter kan du kontakta valnämndens kansli. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

Alla fält markerade med Obligatoriskt är obligatoriska och måste fyllas i.

Dela: