Solna strand och Solna Business Park

Synpunkter:

Publicerat 29 juli 2015

Framtidens Solna 2030 är kontors- och företagskommunen Solna! Avveckla snarast alla bostadsområden i Solna och bygg istället massiva mängder med kontors- och industriområden förbundna med spikraka motorvägar anpassade för de största SUVar som finns på marknaden och anslutna direkt till E4 och E18. Skanska, PEAB, JM och NCC står beredda att hjälpa till att förvekliga denna vision mot kraftigt saltade fakturor! Framtidens Solna 2030 är en kommun där näringslivet sätts i första rummet, en kommun som bara hyser en massa underbara företag som genererar skatteintäkter och nästan inga utgifter! Tänk vilka besparingar som kan göras då den sista invånaren deporterats till någon kommun i Norrlands inland - t.ex Upplands Väsby! Inga snoriga, gapiga småbarn som ska ha kostsam barnomsorg! Inga tröttsamma ungdomar som ska gå i skolor som de ändå skolkar från och vandaliserar i brist på meningsfulla fritidsaktiviteter! Inga tjuriga pensionärer som ska ha sjukvård och hemservice och som tycker allt har blivit så dyrt sedan 1978 då de köpte kläder senast. Framtidens Solna 2030 är kommunen som bara lever mellan klockan 7-18, måndag till fredag - helt utan en massa irriterande invånare som hela tiden ska tycka och tänka en massa saker och som stör näringslivet med sina banala krav! Framtidens Solna 2030! Underbart!

Publicerat 4 augusti 2015

Solna Business Park har jättefina påkostade cykelställ, men vägen är en dödsfälla med sina spårvagnsspår! Den cykelväg som finns längs Ekensbergsvägen tar abrupt slut i Sumpan när man skall över bron. Osv.

Publicerat 4 augusti 2015

Solna strand kan bli jättefint om alla parkeringsplatser offras till förmån för bebyggelse. Några av kontorshusen är riktiga styggelser. Riv!

Dela: