Solna Frukostbricka

En viktig uppgift för Solna stad är att tillsammans med företag och företagsorganisationer forma arenor, nätverk och mötesformer som gynnar företagen och företagandet i Solna. Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är ett uppskattat företagsforum där samtliga av stadens företagare är välkomna. Kostnadsfritt och vi träffas på en ny mötesplats varje gång.

Morgondagens bästa företagsklimat?

Solna har Sveriges bästa företagsklimat för tionde året i rad! På årets sista frukostbricka firade vi men vi tittade också framåt.
Vad krävs av morgondagens attraktiva företagsplatser? Hur kan Solna behålla positionen som Sveriges bästa företagskommun även om 10 år? Tillsammans med inbjudna samhällsbyggare siade vi om framtiden.
Medverkade och resonerdegjorde bland andra:
• Maria Rankka, VD Stockholm Handelskammare
• Kristina Tidestav, Stadsdirektör Solna stad
Christian Hermelin, VD Fabege
• Marie Lindqvist,, VD Stockholm Live
• Ulf Eliasson, Ordf. Nyföretagarcentrum Solna-Sundbyberg, Handelsbanken
• Annika Bröms, Regionchef Svenskt Näringsliv

Morgonen avslutades traditionsenligt med pompa och ståt med att kora och fira 2017 års vinnare av Årets företagare, Årets unga affärsidé, Årets miljöpris och Årets CSR-företag.

Gå upp en timme tidigare
Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare, medarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker cirka fyra-fem gånger under året och vi träffas på en ny plats varje gång. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 150-200 företagare vid varje tillfälle och ger en möjlighet att ta del av aktuella ämnen genom intressanta och spännande föreläsare.
Frukostbrickan är kostnadsfri - anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats.

Vill du ha inbjudan till din e-post?
Klicka här för att registrera dig!

Dela: