Solna Frukostbricka

En viktig uppgift för Solna stad är att tillsammans med företag och företagsorganisationer forma arenor, nätverk och mötesformer som gynnar företagen och företagandet i Solna. Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är ett uppskattat företagsforum där samtliga av stadens företagare är välkomna. Vi träffas på en ny mötesplats varje gång. Eventet är kostnadsfritt, men kräver föranmälan.

Solna Frukostbrickas innehåll den 14 juni.
Solna växer – på väg mot framtiden
Solna är många saker för många människor. Hem. Minnen. Framtidsdrömmar. Hopp och förväntningar. Utmaningar och möjligheter. Kärlek. Avsked och möten. Oförglömliga upplevelser. Allt i en boomande storstadsregion med oändliga möjligheter både här och om hörnet.

I år är det 75 år sedan Solna blev stad och det firar vi genom att blicka framåt.
Hur kommer Solna och livet i staden se ut år 2050? Vilka megatrender och samhällsutmaningar påverkar utvecklingen och hur kan de förbättra livet för människor i Solna?
Detta ska vi prata mer om med dagens talare på Frukostbrickan den 14 juni.
• Pehr Granfalk, Kommunstyrelsens ordförande Solna stad
• Charlotta Rehman, tf Sverigechef och chef för Företagsaffären, Telia Sverige
• Per Ankersjö, strategisk rådgivare kommunikation och hållbar stadsutveckling,
A Beautiful Soup
• Magnus Leonhardt, Strategi- och innovationschef, Telia Sverige
• Livet i framtidens stad
Paneldiskussion modererad av Per Ankersjö med Magnus Leonhardt och Mia Forsäng från Telia samt Åsa Bergström, Solna stad.

Gå upp en timme tidigare
Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare, medarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker cirka fyra-fem gånger under året och vi träffas på en ny plats varje gång. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 150-200 företagare vid varje tillfälle och ger en möjlighet att ta del av aktuella ämnen genom intressanta och spännande föreläsare.
Frukostbrickan är kostnadsfri - men föranmälan krävs. Anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats.

Vill du ha inbjudan till din e-post?
Klicka här för att registrera dig!

Dela: