Nyföretagarrådgivning och finansiering

Har du en affärsidé och är i behov av rådgivning? Solna stad erbjuder förmedling av rådgivning från generell rådgivning till mer specialiserade aktörer som kan enskilda branscher eller affärsområden.

Nyföretagarcentrum Solna-Sundbyberg

På Nyföretagarcentrum.se kan du som har företag, eller funderar på att starta företag få tips, råd och hjälp med att analysera risker och möjligheter utifrån din affärsidé. Här får du kostnadsfri, personlig, konfidentiell och oberoende rådgivning. Nyföretagarcentrum är experter på företagande, och efter rådgivningen är du väl förberedd för livet som egenföretagare.

Kontakta Nyföretagarcentrum Solna/Sundbyberg
Solna stadshus, Stadshusgången 2 i Solna centrum
Telefon:  010-151 11 35
E-post: solna@nyforetagarcentrum.se
Webbplats: www.nyforetagarcentrum.se/solna

ALMI Företagspartner

ALMI Företagspartner erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. ALMI ansvarar också för det statliga inkubatorprogrammet. Nyföretagarrådgivningen på ALMI riktar sig till personer som är på väg att bli företagare. En del av verksamheten är IFS Rådgivning som vänder sig till företagare med utländsk bakgrund. ALMI:s IFS Rådgivare har själva invandrat till Sverige. Per telefon kan de erbjuda inledande vägledning på många olika språk.

Läs mer om ALMI Företagspartner här

Start-Up Stockholm

Hos Start-Up Stockholm finns möjlighet att få ett skräddarsytt starta-företag-program och väljer takten själv. Här blir man erbjuden en kombination av individuell rådgivning och rådgivning i mindre grupp; seminarium. Seminarierna ger nya sakkunskaper och nätverk. Här kan du träffa allmänrådgivare men även ett 40-tal specialister inom en mängd olika områden såsom exempelvis innovation, försäljning, marknadsföring, finansiering, och import/export.

Läs mer om Start Up Stockholm här

Verksamt.se

På verksamt.se samlar myndigheterna Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av. Här kan man snabbt och smidigt registrera sitt företag, ändra företagsnamn, ansöka om godkännande för F-skatt och skapa sin personliga affärsplan genom att logga in med din e-legitimation på verksamts e-tjänster.

Läs mer om verksamt.se här

Mitt Företag

Mitt företag är ett medlemsbaserad forum för dig som redan startat företag eller är på väg att starta eget.Här hittar du massor av konkreta guider, inspirerande bloggar, smarta verktyg och mycket annat. Som medlem kan du ställa alla dina frågor om företagande, bygga nätverk och marknadsföra ditt företag utan kostnad.

Läs mer om Mitt företag här


Dela: