Boffice - gemensam mötesplats för företagare

Är du egenföretagare? Vill du utbyta kunskap och arbeta med andra företagare i en inspirerande miljö? Varje tisdag möts småföretagare på Solnas unika mötes- och arbetsplats Boffice. På Boffice erbjuds: kostnadsfri arbetsplats, kunskapsutbyte med andra företagare, inspirerande seminarier och föreläsningar.

Boffice är en mötesplats för företagare på biblioteket i Solna centrum och är öppet varje tisdag kl 10-12. Alla enmansföretagare och småföretagare är välkomna till Boffice för att jobba, nätverka och få ett utbyte med andra företagare.

Bofficetillfällena på tisdagar har ett varierat innehåll med:

  • kunskapsseminarier, workshops och föreläsningar
  • arbetsplats och rundabordssamtal
  • affärsrådgivning av Nyföretagarcentrum
  • inspirationsföreläsningar om entreprenörsresor

Följ oss på Facebook där du kan se program för varje tisdag och få tips och råd från andra företagare. Facebookgruppen heter Boffice Solna.

Plats: Biblioteket i Solna Centrum, lokal "Vardagsrummet" på entréplan.
Tid: kl 10-12
Ingen föranmälan behövs och det går bra att komma en stund eller vara med under hela dagen.

Varför Boffice?

Solna är en av de kommuner som har den högst växande företagsamheten i Stockholms län. Ett kännetecken på en attraktiv företagsplats är att den växer tack vare drivande entreprenörer och företag. Därför har Solna stad tagit ett nytt grepp och öppnat upp en typ av arena, Boffice, där du kan stärka dig, ditt företag och där du kan bredda ditt nätverk. Idén med Boffice är hämtad från trenden med att "ha kontor" på caféer "Coffice" eller samla sig i grupp hemma hos någon och arbeta tillsammans "Hoffice".

Frågor om Boffice? Maila till boffice@solna.se
Kom och utveckla dina idéer och ditt företag på Boffice!

Dela: