Workshop och besök av PwC på Boffice

Nästa vecka onsdag 25 november händer två spännande saker på Boffice. På förmiddagen gästas Boffice av revisionsföretaget PwC och på eftermiddagen har vi gemensam workshop. Välkommen!

Program 25 november

På förmiddagen kl 10.30-12.30 gästas Boffice av revisionsföretaget PwC. Revisorerna Andreas och Emelie berättar allt du behöver veta om bokföring, bokslut, skatt, deklaration och mycket mer! Du har möjlighet att ställa alla dina frågor och erbjuds kostnadsfri rådgivning på plats.

På eftermiddagen kl 13.30-15.30 har vi en gemensam workshop som berör dessa frågeställningar:
- Vad kan Solnas företagare göra gemensamt för att få bästa effekt av Boffice?
- Vad kan Boffice göra för dig och ditt företag?
I denna workshop vill vi lyssna på era tankar och idéer kring hur Boffice ska drivas framåt. Låt oss med med gemensamma krafttag göra Boffice ännu mer unikt!

Om Boffice

Solna är en av de kommuner som har den högst växande företagsamheten i Stockholms län. Ett kännetecken på en attraktiv företagsplats är att den växer tack vare drivande entreprenörer och företag. Därför tar Solna ett nytt grepp och öppnar upp en ny typ av arena, Boffice, där du kan stärka dig, ditt företag och där du kan bredda ditt nätverk.

Idén med Boffice är hämtad från trenden med att "ha kontor" på caféer "Coffice" eller samla sig i grupp hemma hos någon och arbeta tillsammans "Hoffice". I Solna är mötesplatsen på biblioteket – Boffice.

Vill du inspireras och utvecklas? Vill du nå bättre resultat och utveckla din verksamhet? På Boffice får du möjlighet att utveckla ditt företag med andra företagare i en affärsmässig miljö. Du har tillgång till fri wifi. Det enda du behöver göra är att ta med din dator och komma till Boffice.

Plats
Biblioteket i Solna centrum, plan 2

Öppettider
Onsdagar kl. 10-16

Du får

  • Fri wifi
  • Arbetsyta
  • Professionellt kunskapsutbyte av inbjudna gäster
  • Inbjudningar till inspirerande Bofficeevent

Ladda ner Boffice appen
Ladda ner Boffice gratisapp där du bland annat kan anmäla ditt deltagande till Boffice eller komma spontant. I appen kan du också se öppettider, vilka företag som utnyttjat Boffice och få kontinuerlig information om vad som händer på Boffice.

Kontakt
Frågor om Boffice
maila till info@boffice.nu

Kom och utveckla dina idéer och ditt företag på Boffice!

Dela: