Två hotell, två koncept

Två nyöppnade hotell finns nu i Solna, på helt olika platser och med helt olika koncept, Asplund Hotel Apartments, hotellet för lång – eller korttidsboende och The Winery Hotel, hotellet med vin i fokus.

Asplund Hotel Apartments, med säte i en kulturhistorisk miljö och expansionsområdet Ingenting i Huvudsta.

I symbios med Gunnar Asplunds arkitekturpärla från 1930-talet ryms numera i SBLs klassiska byggnad ett lägenhetshotell, restaurang med möjlighet till konferens och fest samt ett gym och ett utbud av olika träningsaktiviteter.
64 lägenheter i olika storlekar som kan hyras både för kort och lång tid. I restaurang Asplund serveras lunch, brunch eller middag och fest utefter skräddarsydda önskemål. I det fullt utrustade gymmet Meckbach finns klättervägg och bastu och man erbjuder träningspass både i grupp och individuellt.

Hotel Asplund Apartments hemsida

The Winery Hotel med placering i Frösunda, vid Järva krog och med gångavstånd till Friends arena och Mall of Scandinavia och Haga

I det nybyggda röda tegelhuset på sex våningar ryms 184 hotellrum, eget vinotek, restaurang, delibutik och konferensutrymmen, toppat av en takterrass med gym och pool. Hotellet är specialinriktat på vin och har egen vintillverkning. Utöver mat och boende erbjuds även föreläsningar och kurser, allt med vinfokus.

The Winery Hotel hemsida

Dela: