Vad händer i Hagastaden? Tema för nästa frukostbricka

Det bubblar i Hagastaden. Byggnad efter byggnad färdigställs nu i en snabb takt i den växande stadsdelen. Men vad finns i dem? Vilka verkar här? Vilka spännande och innovativa idéer föds här varje dag? Vilka möjligheter innebär detta för företagare? Allt om detta får du veta mer om på Solna Frukostbricka 23 oktober, välkommen!

Solna Frukostbricka 23 oktober 2015

Det bubblar i Hagastaden!

2025 kommer Hagastaden att ha sammanfört Solna och Stockholm i en stadsdel bestående av lärosäten, forskningsinstitut, sjukhus, företag, bostäder, kultur, service och fritidsaktiviteter. Byggnad efter byggnad färdigställs nu i en snabb takt i den växande stadsdelen. Men vad finns i dem? Vilka verkar här? Vilka spännande och innovativa idéer föds här varje dag? Vilka möjligheter innebär detta för företagare? På Solna Frukostbricka lyssnar vi till de som verkar i området. Vi får också höra om det senaste i stadsutvecklingen.

Program

Alexander von Gabain, vicerektor för innovation och samverkan med näringslivet på Karolinska Institutet, berättar om KI:s satsning på att knyta samman världsledande forskning med innovationer och entreprenörskap och hur KI önskar utveckla detta i samverkan med näringslivet.
Märit Johansson, VD Karolinska Institutet Science Park, berättar om vad KI Science park är och hur en plats i parken kan öppna för affärer och samarbeten.
Kristina Tidestav, stadsdirektör Solna stad, berättar om det nyligen lanserade planprogrammet för Norra Hagastaden.
Johan Ljung, fastighetschef Akademiska Hus, berättar om utvecklingen i framtidens Campus Solna.
Rune Fransson, direktör infrastruktur Karolinska Institutet, har varit med från start i utvecklingen av Aula Medica och berättar om den fantastiska byggnaden. Han vet allt om bakgrunden inför bygget samt kan allt om själva huset.
Datum: 23 oktober
Tid: 8.00-9.15. Frukost serveras från kl 7.30
Plats: Aula Medica, Nobels väg 6.

Anmälan här

Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare samtmedarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker cirka fyra gånger om året och sker på olika platser i Solna. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 150-200 företagare vid varje tillfälle och en möjlighet att kunna ta till sig aktuell information genom intressanta och aktuella föreläsare.

Dela: