Tävla om titeln Årets Unga Affärsidé 2017

Har du en affärsidé och är mellan 17 och 30 år? Tävla om titeln Årets Unga Affärsidé 2017 i Solna och vinn 50 000 kronor! Skicka in ditt tävlingsbidrag senast 15 oktober.

Tävlingen Årets Unga Affärsidé har tillkommit med syfte att inspirera och uppmuntra till entreprenörskap och ge fler unga chansen att förverkliga sina idéer.Fabege, PwC, Handelsbanken och Solna stad samarbetar kring utmärkelsen. Fabege AB bidrar med en prissumma på 50 000 kronor och ställer också upp som mentor till vinnaren i utvecklandet av företaget. Prispengarna ska användas för att starta ett aktiebolag eller sättas in i en redan etablerad verksamhet. Förutom det bidrar PwC och Handelsbanken med rådgivning och kunskap till vinnaren och Solna stad samordnar arbetet.

Tävla om titeln "Årets Unga Affärsidé 2017" i Solna och ansök senast den 15 oktober till aua@solna.se

För vidare information och tävlingsinstruktioner klicka här

Vinnaren utses av en jury och presenteras på Solnas frukostbricka i december i samband med att utmärkelsen "Årets Företagare" presenteras.

Välkommen med ditt tävlingsbidrag!

Kontakt:
Katarina Verlage, Projektledare Solna stad
www.solna.se/aretsunga


2016 års vinnare av Årets unga affärsidé var Bluecall. På bilden: Robert Radway, Handelsbanken, Lisa Löfgren, BlueCall, Victor Lindhall, PWC, Klaus Hansen Vikström, Fabege, Caroline Rödén, BlueCall. Foto: Casper Hedberg

Dela: