Solnas stjärnföretagare utses på årets sista frukostbricka

Välkommen på julmingel på årets sista frukostbricka i Solna där vi korar Solnas stjärnföretagare 2016. Vi lovar inspiration kring entreprenörskap, ledarskap och förändringsarbete och sist men inte minst, julstämning och trevligt sällskap.

Program


Vad krävs för att starta och utveckla framgångsrika företag och organisationer? Morgonens inspiratörer berättar om sina entreprenörsresor och om ett ständigt pågående förändringsarbete som krävt både mod och tålamod.
Talare:
Marita Bildt är Senior Advisor på Six Year Plan, verksamt inom ledarträning och affärsutveckling, samt har ett flertal styrelseuppdrag. Hon är tillsammans med sin man grundare av Teleopti, ett internationellt telecomföretag med kontor i 15 länder.
Maria Rankka är VD för Stockholms Handelskammare, som under hennes ledarskap utvecklats till en modern medlemsorganisation. Hon har även ett flertal styrelseuppdrag, och var tidigare VD för tankesmedjan Timbro samt delägare i Prime PR.
_____________________________________
Traditionsenligt koras vinnarna av Solna stads olika företagarpriser.
Årets företagare – priset ges i samarbete med Företagarna och Handelskammaren till ett företag som visat på tillväxt, resultat och entreprenörskap.
Årets unga affärsidé – priset ges i samarbete med Fabege, PwC och Handelsbanken. Priset syftar till att inspirera och uppmuntra till entreprenörskap bland ungdomar.
Årets CSR-företag – priset ges till ett företag som genom ett socialt ansvarstagande gjort en värdefull insats för arbetssökande solnabor.
Årets miljöpris - priset ges till ett företag/person/organisation/förening som gjort en betydelsefull insats inom miljöområdet.

Tid och plats
Torsdag 1 december 2016
Kl. 8:00-9.30 (frukost serveras från kl. 7.30)
Plats: Quality Hotel Friends, vid Arenstaden i Solna
Anmäl dig här senast 23 november

Dela: