Välkommen på Solna Frukostbricka 21 april

Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är det uppskattade företagsforum där samtliga av stadens företagare är välkomna. Frukostbrickan den 21 april fokuserar på hur internationalisering kan vara en möjlighet till förnyelse och tillväxt för företagare.
Varm välkommen!

Program

Internationalisering är en möjlighet till förnyelse och tillväxt för företagare i Solna. Hur kan du göra fler och bättre affärer internationellt? Vilka möjligheter finns i USA och Mexico? Hur har andra företagare gjort när de tagit steget in på en utländsk marknad och vilket stöd finns att få?

Vill du göra affärer med internationella aktörer på hemmaplan? Hur internationell är Stockholmsmarknaden?
Dessa frågeställningar kommer att belysas under Solna Frukostbricka av våra gästtalare från Business Sweden och Stockholm Business Region Development.
Tre starka skäl till att du inte får missa den här frukostbrickan:
• Uppdaterad marknadsinfo från några av våra viktigaste marknader med konkreta tips på hur du kan lyckas i USA och Americas.
• Referenscase från Business Sweden
• Presentation och analys av vilka internationella företag som finns i Stockholmsregionen och specifikt i Solna.

Business Sweden beskriver hur man kan vara en dörröppnare för affärer i USA och Americas. Regionchefen för Americas, Tomas Norling tillsammans med internationell affärsutvecklare Jonas Thulin, berättar om affärsmöjligheter samt om utvecklingen på två spännande marknader.
Jenny Berthling, Business Development Manager på Stockholm Business Region Development presenterar en ny rapport om utvecklingen av internationella huvudkontor i Stockholmsregionen.

Datum och tid: 21 april kl. 8.00-9.15, frukost serveras från kl 7.30.
Plats: Restaurang Villa Wera, Vretenvägen 13, Solna strand (T-bana Solna strand, mittemot restaurangen). Hitta hit.

Anmälan
Anmälan stänger 18 april.
Begränsat antal platser - först till kvarn.

Dela: