Mötesforum - 19 mars 2018

Mötesforum - Bygg-, anläggnings-och fastighetsbranschen samlas den 19 mars på Quality Hotel Friends. Knyt nya kontakter med beslutsfattare i branschen.

Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm arrangerar en mötesplats för företag inom bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen.
Mötesforum sammanför människor och företag genom korta och väl organiserade personliga möten. Under möten á 20 minuter lägger deltagarna fokus på att träffa nya kunder och leverantörer med ambitionen att göra affärer. Varje företag som deltar skickar inför arrangemanget in en önskelista över vilka företag man vill möta.
Läs mer om eventet och anmälan OBS! sista anmälningsdag 16 februari.

Solna stad vill skapa mötesplatser och förutsättningar för Solnaföretag att träffas, nätverka och växa. Samarbetet med Mötesforum är ett av alla olika event vi gör.
Anledning till att Mötesforum valt Solna för eventet är för att man alltid söker en kommun där det händer mycket spännande saker och där det finns många företag.
- Därför blev Solna ett naturligt val som plats för ett sådant här event. Solna stad har en kultur av att vara en stark näringslivskommun och det finns stora möjligheter för små – och medelstora företag att göra affärer här, säger Kristian Jakobsen, arrangemangschef på Mötesforum.

Mötesforum är en mötesplats för företag som vill träffa nya kunder och leverantörer på ett enkelt och effektivt sätt. Forumet riktar sig till företag som är verksamma på företagsmarknaden och en mängd olika branscher finns representerade.

Dela: