Missa inte årets sista Frukostbricka med stjärnglans!

Välkommen att fira företagsamheten i Solna när Solna frukostbricka gästar SF Bio på nyöppnade Mall of Scandinavia. Det blir ett fullspäckat program där vi korar Solnas stjärnföretagare 2015, lyssnar till en fascinerande entreprenörsresa och en massa annat spännande.

Program

O´Learys framgång bygger på kärlek och tog sin början utanför Boston. Här förälskade sig O'Learys grundare, Jonas Reinholdsson, i den unika mixen av människor, mat, drycker och sport som fanns på många restauranger. Jonas tog med sig denna inspiration hem till Sverige och 1988 öppnade han den första O'Learys-restaurangen. Sveriges första äkta amerikanska sportsbar och succén var omedelbar. Jonas berättar om drivkrafterna bakom hans entreprenörskap, om mod, lärdomar och vad som är verklig framgång för honom.

Traditionsenligt kommer vinnarna av Solnas stads olika företagarpriser att koras.

Årets priskategorier är:

Årets företagare – priset ges i samarbete med Företagarna och Handelskammaren till ett företag som visat på tillväxt, resultat och entreprenörskap.
Årets unga affärsidé – priset ges i samarbete med Fabege, PwC och Handelsbanken. Priset syftar till att inspirera och uppmuntra till entreprenörskap bland ungdomar.
Årets CSR företag – priset ges till ett företag som genom ett social ansvarstagande gjort en värdefull insats för arbetssökande solnabor.
Årets miljöpris - priset ges till ett företag/person/organisation/förening som gjort en betydelsefull insats inom miljöområdet.

Sist men inte minst kommer SF Bio visa upp Skandinaviens mest moderna och spektakulära biograf genom att bjuda på ett smakprov. Vi kommer att få se, höra och känna vad den nya IMAX salongen innebär i form av upplevelse men också hur biografen kan användas som som mötesplats för möten och event.

Datum: 8 december
Tid: 8.00-9.30. Frukost serveras från kl 7.30
Plats: SF Bio i Mall of Scandinavia, Arenastaden
Anmälan här

Dela: