Inspirationsevent för Solnas småföretagare

Sveriges största företagarturné kommer till Solna-Sundbyberg på onsdag den 15 april. Under en eftermiddag kan du bygga nätverk, få inspiration av föreläsare och lära dig vilka framgångsfaktorer som gör dig till en stjärnföretagare! Rösta även fram Småföretagarnas Favorit 2015 i de båda kommunerna.

För tredje året i rad anordnas Mitt Företag småföretagarturné, ett event för dig som är småföretagare i Solna och Sundbyberg.

Under 4 timmar får du lyssna till vad stjärnföretagare gör annorlunda samt expertrådgivning och möjlighet att få svar på alla dina frågor om ekonomi, marknadsföring, försäljning, varumärken och mycket annat som berör ditt företag. och hur du kan bli en av dem.

Gör som 100-tals företagare i Solna och Sundbyberg – lär dig vilka framgångsrika vanor och beteenden som redan skapar framgång för andra stjärnföretagare.Bland talarna finns också Solnas och Sundbybergs prisade lokala entreprenörer Anastasia Georgiadou och Gustaf Oscarson.

Anastasia Georgiadou blev vald till Årets kvinnliga stjärnskott 2012, näringslivsmedalj för framgångsrikt entreprenörskap 2011, Årets kvinnliga företagare 2010 och Årets företagare i Solna stad 2006.

Gustaf Oscarson är entreprenören bakom Mitt Företag konceptet. Han är också grundare av Sveriges första utbildning för företag som vill växa – Academy of Excellence. Han är även medgrundare till två andra snabbväxande bolag. Gustaf är författare till Driva Företag och Mind Your Own Business.

"Småföretagarnas Favorit 2015" avgörs också under evenemanget.

Datum: 15 april
Tid: kl. 12.30-17.30
Plats: Stationsgatan 3 i Sundbyberg, karta
Mer information och anmälan här

Varmt välkommen!


Dela: