Frukostmöte om Employer Branding i samarbete med CONNECT

Många företag har insett att Employer branding är ett strategiskt viktigt område att jobba aktivt och långsiktigt med. Det låter bra, men hur gör man? Solna stad i samarbete med CONNECT Tillväxtforum bjuder in dig till frukostmöte om Employer Branding den 12 november.

Employer Branding är idag ett av deområden som växer snabbast i betydelse.Konkurrens om kompetensen, transparens och allt fler kontaktytor mot omvärlden är några av de faktorer som driver utvecklingenmest. Detta för att attrahera, rekrytera,utveckla och behålla rätt medarbetare. Menatt gå från insikt till handling kan vara ettstort steg.

Tillsammans med Fredrika Skoog Hamilton Advokatbyrå och Erik Bergström Bigfish Communications AB ges bl. a svar på följande:

• Hur gör man i praktiken?

• Vad krävs det för att lyckas med sitt employer branding-arbete?

• Men hur blev det såhär och hur bygger man upp ett starkt och långsiktigt erbjudande?

Datum & Plats

2015-11-12 08:00 – 09:30, frukost serveras från kl 7.30.
Solna stad, Kommunfullmäktigesalen Stadshusgången 2, i Solna centrum. Observera att Solna centrums huvudentré från busstorget endast har öppet vid kl 7.30. Övriga ingångar till centrum öppnas mellan ca kl 7.45-8.00.


Anmälan

Anmäl deltagande senast måndag 9 november. Se bifogad inbjudan med program och du hittar den även här;
http://connectost.se/kalendarium/tillvaxtforum-i-solna-employer-branding/

Samarbete Solna stad och Connect Tillväxtforum hösten 2015

Efter en framgångsrik satsning med seminarieprogram under 2014 fortsätter Solna stad och Connect Tillväxtforum att samarbeta. En ny omgång av seminarier kommer att genomföras under hösten med syfte att skapa ökad sysselsättning genom fler konkurrenskraftiga tillväxtföretag.Vid varje seminarium har du möjlighet till nätverkande och nya affärskontakter. Du erbjuds dessutom möjlighet att gå vidare i konkreta diskussioner kring just dina mål och utmaningar för framtiden med en affärscoach från Connect.

Dela: