Entreprenörskap tema på årets första Frukostbricka

Tema för nästa Frukostbricka den 16 februari är förutsättningar för framgångsrikt entreprenörskap där vi ska få lyssna till tre spännande entreprenörer. Denna gång är vi på det nyöppnade The Winery Hotel.

Program

Förutsättningar för framgångsrikt entreprenörskap


Vilka är förklaringsfaktorerna bakom framgångsrikt entreprenörskap? Är det individens nyfikenhet, kreativitet, självständighet, envishet, hängivenhet, optimism och visionära tänkande eller är det nätverk, kultur och teamarbete som är avgörande?
Påverkar faktorer som ålder, kön och bakgrund framgångsrikt företagande?
Detta och mer kommer vi prata om tillsammans med tre spännande entreprenörer på årets första frukostbricka på nyöppnade The Winery Hotel.


Ejnar Söder
, är hotell-legendaren och entreprenören bakom många unika hotellkoncept i Sverige. Han har grundat och startat Scandic Hotels, hotellkedjan Star Hotel, Nordic Light Hotel, Nordic Sea Hotel samt en rad andra hotell. Nyligen öppnade han sitt 14:e hotell med ett koncept som inte finns någonstans i landet och är förmodligen världens första vinhotell i stadsmiljö, The Winery Hotel, med egen vinfabrik.

Hedieh och Hasti Asadi, är supersystrarna som ska förändra världen med deras Intimdeo Deodoc. Duon har gjort en fantastisk entreprenörsresa och har på kort tid hunnit få flera utmärkelser, hjälp från en inkubator och medialt genomslag. Deras produkter finns på 300 apotek i Sverige och nu vill de erövra världen och lanserar globalt. Deodoc vann Solna stads pris Årets unga affärsidé 2013 för sin unika affärsidé.

Tid och plats:

Dag: Tisdagen den 16 februari 2016
Tid: 8.00-9.15, frukost serveras från kl 7.30.
Plats: The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Frösunda Solna
Anmälan senast 11 februari

Dela: