Sök sommarjobb 2015

Nu kan du söka sommarjobb genom Solna stad och ansökningsperioden pågår mellan 1 - 31 mars 2015. Du som går i årskurs 1 eller 2 samt är boende i Solna kan söka sommarjobb.Det erbjuds även föreläsningar om hur man söker sommarjobb. Varmt välkommen med ansökan och delta gärna på någon av föreläsningarna!

Solna stad erbjuder sommaren 2015 ett antal sommarjobb till ungdomar som studerar första och andra året i gymnasiet. På solna.se/sommarjobb finns information om hur du söker sommarjobb och om de aktiviteter som finns för att hjälpa dig till ett jobb i sommar.

Sommarjobb erbjuds både inom näringslivet och i Solna stads verksamheter.Arbetsperioden är 2 veckor och arbetstiden är 6 timmar per dag. Sökperioden pågår mellan 1- 31 mars och görs via ovanstående webbplats.

Du är välkommen att delta på en föreläsning där du får tips om hur du kan söka sommarjobb på egen hand. Det finns tre olika tillfällen att välja mellan.

Torsdag 5 mars kl. 17-18 Solna ungdomscafé
Tisdag 10 mars kl. 17-18 Solna ungdomscafé
Tisdag 17 mars kl. 17-18 Solnas stadsbibliotek

Ett sommarjobb ger mer än bara en inkomst och en meningsfull sysselsättning under lovet. Det ger även kunskap om arbetslivet samt erfarenheter ochkontakter som underlättar när du ska söka framtida arbete.

Vid frågor besök solna.se/sommarjobb eller ring Solna stads kontaktcenter telefon 08-746 10 00.

Varmt välkommen med din ansökan!


Dela: