Affärsnätverket Bromma Business Club till Solna

Nätverk och att träffa andra företagare på olika mötesplatser är en tydlig framgångsfaktor för att få nya affärer, kontakter och kompetens. Nu får Solna tillskott av ytterligare ett nätverk. Från och med årsskiftet flyttar affärsnätverket Bromma Business Club till Solna och Scandic Järva Krog.

I och med flytten till Solna byter nätverket namn och kommer hädanefter att heta Bromma & Solna Business Club. Bromma & Solna BC har ca 35 medlemmar och ingår i affärsnätverket Clawe Business Clubs. Första mötet på Scandic Järva Krog är 11 januari 2017 och hålls därefter en gång i månaden.

Bromma & Solna BC är en mötesplats för affärsmöjligheter och affärsutveckling. Som medlem i affärsnätverket kan du välja hur du vill arbeta med att stärka ditt företag. Är du inte medlem kan du gästa nätverket och få möjlighet att presentera din verksamhet och dela erfarenheter av andras affärsupplägg.

Söker du kontakt med andra företag inom din bransch eller i en ny bransch? Det finns ett stort antal nätverk att tillgå i Solna och Stockholmsområdet för företag i Solna.Flera av nätverken låter dig gärna komma som gäst en gång för att du ska få prova deras koncept.

Läs mer om nätverk i Solna:

Dela: