Nyheter - näringsliv och arbete

Välkomna sommaren med tips från Restaurang Asplund

15 juni 2018

Just nu vill vi inget hellre än att välkomna sommaren. Vi gör det med ett bidrag från en av Solnas engagerade restauratörer, Fredrik Eriksson på Restaurang Asplund som vill slå ett slag för trenden att grilla mera grönsaker. Till det en fräsch sommardrink.

Solna stad i topp när Sveriges kommuner jämförs med varandra.

12 juni 2018

Undersökningar och rankingar ger värdefull input till Solnas systematiska förbättringsarbete. Servicemätningen Löpande insikt ger Solna ett rekordhögt NKI och utnämningen Årets klättrare. I Företagsklimat erhåller Solna bäst omdöme av alla Stockholms-kommuner. I Superkommun kommer Solna trea i kategorin storstadsregion och etta i kategorin arbetsmarknad.

Solna tredje bästa kommun för ungdom och arbetsliv

30 maj 2018

Solna kommer på tredje plats bland Sveriges alla kommuner när det handlar om var det bäst att vara ung och var det är bäst att arbeta. Det visar resultatet i tidningen Fokus årliga undersökning Bäst att bo, som jämför Sveriges alla kommuner inom en rad områden.

Solna växer - på väg mot framtiden

21 maj 2018

Välkommen på Solna Frukostbricka den 14 juni.
Solna är många saker för många människor. Hem. Minnen. Framtidsdrömmar. Hopp och förväntningar. Utmaningar och möjligheter. Kärlek. Avsked och möten. Oförglömliga upplevelser. Allt i en boomande storstadsregion med oändliga möjligheter både här och om hörnet.

Unga arbetslösa möter lokalt näringsliv på jobbmässa 24 april

11 april 2018

I ett unikt samarbete med Mall of Scandinavia och Arbetsförmedlingen arrangerar Solna stad en jobbmässa den 24 april, för att skapa en mötesplats för unga arbetssökande och näringslivet – med hållbara anställningar som målsättning.

Välkommen till jobbmässa den 24 april i Mall of Scandinavia

11 april 2018

Vill du jobba med kundservice, på kafé, som servicetekniker, hotell, restaurang, säljare eller i butik? Är du dessutom mellan 18 och 30 år har du den 24 april en unik möjlighet att träffa ett flertal arbetsgivare inom många olika branscher och som vill träffa dig som söker jobb.

Vi skapar jobb i Mall of Scandinavia

20 mars 2018

Var med och ta tillvara en Solnatalang och samtidigt bidra till ett mer hållbart Solna! I ett unikt samarbete med Mall of Scandinavia och Arbetsförmedlingen arrangerar Solna stad en jobbmässa den 24 april.

UF-mässa 2018

27 mars 2018

Besök Ung Företgsamhets mässa Entreprenörskap på riktigt på Stockholmsmässan 26-28 mars och se om Solna får utmärkelsen Årets UF-kommun. Två dagars full aktivitet med försäljning, tävlingar och inspirerarnde möten med elever och Stockholms näringsliv.

Få 100.000 kronor för att utveckla en idé! Ansök senast 20 mars.

14 mars 2018

Driver du ett kooperativt företag eller en förening? Nu kan ni ansöka om en innovationscheck för en idé som ni vill utveckla. Ni ska vara minst tre anställda, alt. tre kooperativt samverkande företag. Ansök senast den 20 mars 2018.

Franchisetorget - Inbjudan 26 april 2018

12 mars 2018

Har du tankar kring hur ditt företag kan växa och etablera sig i andra städer i Sverige eller världen? Kom och lyssna till hur du kan hyra ut ditt affärskoncept och expandera framgångsrikt med franchise.

Affärsutvecklingscheckar för digitalisering och internationalisering 2018 - ansök senast 3 april

8 mars 2018

Har du ett företag med 2- 49 anställda och vill växa på en internationell marknad eller har en önskan om att bredda företagets digitalisering? Fram till den 3 april finns en möjlighet att ansöka om affärsutvecklingscheckar inom internationalisering och digitalisering.

Grattis till Little Peace Yoga - ett rum för yoga

19 mars 2018

I Solna finns driftiga företagare! Hanna Backman driver yogastudion Little peace yoga som nyligen utsågs till Årets Yogahäng 2018. Grattis!

Solna Frukostbricka 15 februari

15 februari 2018

Hagastaden – en vetenskapsstad för liv och hälsa
Solna Frukostbricka den 15 februari handlade om hur en vision för hur området som idag kallas Hagastaden kommer att utvecklas fram till 2025. Mycket har redan hänt och nu syns de första bevisen på att man är på rätt väg att uppnå visionen om en levande plats med boende, handel, kultur, parkområden och samtidigt ett kunskapsnav för life science med stor koncentration av forskning och företagande.

Bill och Melinda Gates stöttar vaccinföretag i Solna!

6 februari 2018

Scandinavian Biopharma som nyligen flyttade in i nya lokaler i Hagalund är ett världsledande svenskt biotechföretag som utvecklat ett drickbart diarrévaccin, Etvax. En forskning som stöttas av makarna Bill och Melinda Gates via Gates Foundation i USA.

Mötesforum - 19 mars 2018

6 februari 2018

Mötesforum - Bygg-, anläggnings-och fastighetsbranschen samlas den 19 mars på Quality Hotel Friends. Knyt nya kontakter med beslutsfattare i branschen.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , , 8 , Nästa

Filtrera nyheter