Nyheter - näringsliv och arbete

Unga arbetslösa möter lokalt näringsliv på jobbmässa 24 april

11 april 2018

I ett unikt samarbete med Mall of Scandinavia och Arbetsförmedlingen arrangerar Solna stad en jobbmässa den 24 april, för att skapa en mötesplats för unga arbetssökande och näringslivet – med hållbara anställningar som målsättning.

Välkommen till jobbmässa den 24 april i Mall of Scandinavia

11 april 2018

Vill du jobba med kundservice, på kafé, som servicetekniker, hotell, restaurang, säljare eller i butik? Är du dessutom mellan 18 och 30 år har du den 24 april en unik möjlighet att träffa ett flertal arbetsgivare inom många olika branscher och som vill träffa dig som söker jobb.

Vi skapar jobb i Mall of Scandinavia

20 mars 2018

Var med och ta tillvara en Solnatalang och samtidigt bidra till ett mer hållbart Solna! I ett unikt samarbete med Mall of Scandinavia och Arbetsförmedlingen arrangerar Solna stad en jobbmässa den 24 april.

UF-mässa 2018

27 mars 2018

Besök Ung Företgsamhets mässa Entreprenörskap på riktigt på Stockholmsmässan 26-28 mars och se om Solna får utmärkelsen Årets UF-kommun. Två dagars full aktivitet med försäljning, tävlingar och inspirerarnde möten med elever och Stockholms näringsliv.

Få 100.000 kronor för att utveckla en idé! Ansök senast 20 mars.

14 mars 2018

Driver du ett kooperativt företag eller en förening? Nu kan ni ansöka om en innovationscheck för en idé som ni vill utveckla. Ni ska vara minst tre anställda, alt. tre kooperativt samverkande företag. Ansök senast den 20 mars 2018.

Franchisetorget - Inbjudan 26 april 2018

12 mars 2018

Har du tankar kring hur ditt företag kan växa och etablera sig i andra städer i Sverige eller världen? Kom och lyssna till hur du kan hyra ut ditt affärskoncept och expandera framgångsrikt med franchise.

Affärsutvecklingscheckar för digitalisering och internationalisering 2018 - ansök senast 3 april

8 mars 2018

Har du ett företag med 2- 49 anställda och vill växa på en internationell marknad eller har en önskan om att bredda företagets digitalisering? Fram till den 3 april finns en möjlighet att ansöka om affärsutvecklingscheckar inom internationalisering och digitalisering.

Grattis till Little Peace Yoga - ett rum för yoga

19 mars 2018

I Solna finns driftiga företagare! Hanna Backman driver yogastudion Little peace yoga som nyligen utsågs till Årets Yogahäng 2018. Grattis!

Solna Frukostbricka 15 februari

15 februari 2018

Hagastaden – en vetenskapsstad för liv och hälsa
Solna Frukostbricka den 15 februari handlade om hur en vision för hur området som idag kallas Hagastaden kommer att utvecklas fram till 2025. Mycket har redan hänt och nu syns de första bevisen på att man är på rätt väg att uppnå visionen om en levande plats med boende, handel, kultur, parkområden och samtidigt ett kunskapsnav för life science med stor koncentration av forskning och företagande.

Bill och Melinda Gates stöttar vaccinföretag i Solna!

6 februari 2018

Scandinavian Biopharma som nyligen flyttade in i nya lokaler i Hagalund är ett världsledande svenskt biotechföretag som utvecklat ett drickbart diarrévaccin, Etvax. En forskning som stöttas av makarna Bill och Melinda Gates via Gates Foundation i USA.

Mötesforum - 19 mars 2018

6 februari 2018

Mötesforum - Bygg-, anläggnings-och fastighetsbranschen samlas den 19 mars på Quality Hotel Friends. Knyt nya kontakter med beslutsfattare i branschen.

Mall of Scandinavia röstades fram till Stockholmarnas favoritcentrum 2017

29 januari 2018

Stockholmarna röstade fram Mall of Scandinavia i Solna till sitt favoritcentrum 2017, i en årlig undersökning som bedömer regionens köpcentrum, handelsplatser och gallerior. Det är andra gången sedan invigningen 2015 som Mall of Scandinavia vinner utmärkelsen.

I vår besöker vi dig!

16 januari 2018

Med start i februari och 100 dagar framåt genomför vi 100 företagsbesök. Är du en av dem vi träffar? Under våren satsar staden stort på att träffa ett flertal av er företagare.

Tyck till och förbättra företagsklimatet i Solna

15 januari 2018

Nyligen skickade Svenskt Näringsliv ut en enkät om det lokala företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner. Slumpmässigt utvalda företag i Solna har fått enkäten. Dina svar är viktiga för stadens fortsatta arbete för ett bättre företagsklimat.

Var med och utvärdera stadens service 2017

15 januari 2018

Om du inte redan har fått, kommer du inom kort få erbjudande från Solna stad om att delta i en enkätundersökning. Enkäten vänder sig till alla företag som under 2017 har haft kontakt med oss i ett tillstånds- eller myndighetsärende. Er input är viktig för oss och som hjälper oss att utveckla och förbättra service och bemötande. Ju fler som deltar i undersökningarna desto bättre!

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , , 8 , Nästa

Filtrera nyheter