Sommarjobb

 • Sommarjobb 2019 - När är det dags att söka?

  Mellan den 11 februari - 10 mars 2019 är ansökningsperioden öppen för sommarjobb 2019 i Solna. Då kommer det att finnas jobb att söka både inom Solna stads verksamheter eller i det privata näringslivet. Om du inte vill starta eget förstås? Då finns även den möjligheten.

 • Samverkan med företagen i Solna gav fler sommarjobb

  Fler än trehundra ungdomar i Solna fick sommarjobb på 62 arbetsplatser runtom i staden, tack vare ett starkt engagemang från det lokala näringslivet. Fler ungdomar fick sommarjobb och fler företag engagerade sig denna sommar jämfört med förra året. Fyra av tio ungdomar erbjöds dessutom möjlighet till extrajobb även efter sommaren.

 • Lyckat sommarjobbsprojekt avslutades med grillning och rabarberpaj

  I fredags var det avslutning i Byparken av Solna stads sommarjobbssamarbete tillsammans med byggföretaget Peab. Solna stad har tillsammans med byggföretaget Peab erbjudit åtta gymnasieungdomar, lika många tjejer som killar, sommarjobb i byggbranschen.
  På fredagen efter två veckors intensivt arbete avslutades projeketet med grillning och rabarberpaj.

 • Dags att söka sommarjobb

  Nu är det dags att söka sommarjobb i Solna, eller ansöka om att starta eget företag som sommarentreprenör. Ansökningsperioden pågår mellan 11 februari och 10 mars.