Stråkinstrument

Är du nyfiken på att prova ett stråkinstrument? Kom hit och upplev fiol, altfiol och cello! Du lär dig snabbt så kom och spela med oss!

Stråkelever

Gör din ansökan här!


NYBÖRJARPROGRAM


Nybörjargrupp - fiol, altfiol eller cello

Undervisning i mindre grupp. Vi spelar både på gehör och börjar lära oss noter. Du får lära dig grunderna på ditt instrument och du erbjuds att vara med på ett framträdande per termin.

  • Cello från 6 år, fiol/altfiol från 7 år

FORTSÄTTNINGSPROGRAM

(även nybörjare kan delta här)


Fiol, altfiol eller cello

Vi spelar blandad repertoar och utvecklar vår teknik och uttrycksförmåga. Du erbjuds ensemblespel kontinuerligt eller i perioder. Ensemblespel ingår i terminsavgiften. I mån av intresse och möjlighet samarbetar vi också med andra instrument eller ämnen som t.ex. dans och teater. Du får möjlighet att framträda solo eller i ensemble minst en gång per termin.

  • Cello från 6 år, fiol/altfiol från 7 år
  • 28 speltillfällen/läsår
  • Eleverna kan hyra instrument från Solna kulturskola
  • Undervisning i mindre grupp/enskilt
  • Orkester/ensemble ingår
  • Prisgrupp 3

FÖRDJUPNINGSPROGRAM


Fiol, altfiol eller cello

För dig som har ett stort intresse för ditt instrument och vill lägga ner mycket tid på övning, medverka på flera konserter och kanske tänker söka till ett musikgymnasium eller en högre utbildning, kan vi erbjuda en individuellt anpassad fördjupningskurs med utökad undervisningstid. Det sker efter överenskommelse med din lärare.

Gör din ansökan här!

Fiolspelande snögubbe!

Vid Solna kulturskolas stora familjeföreställning Julkalabaliken uppträder både stora och små. Här ser vi en fiolspelande snögubbe som fått en roll i den spännande berättelsen.

Dela:

Relaterade länkar