Kom och sjung - solo eller i kör!

Tycker du om att sjunga? Här finns chans för dig att gå hos en sångpedagog.

Vår vision är att du ska få utveckla din medvetenhet om röstens uttrycksmöjligheter i olika genrer och att du ska hitta ett personligt, konstnärligt uttryck.

Tillsammans utvecklar vi din röst och ger dig verktyg för framtiden. Alla är välkomna oavsett sångvana!

Kom och sjung med oss på Solna kulturskola!

Gör din ansökan här!


NYBÖRJARPROGRAM


Kör/Barnkör

Upptäck glädjen med att sjunga tillsammans med andra!


Sång från 10 år

Här utvecklar du den egna rösten tillsammans med några andra sångelever. Under lektionerna varvar vi mellan att sjunga solo och att sjunga tillsammans. Du får sjunga sånger i olika stilar och möjlighet att framträda inför publik.


Sång & komp med piano eller gitarr (10-18 år)

Med hjälp av sångpedagog och piano- eller gitarrpedagog får du komma igång med sång och piano- eller gitarrspel på enklare nivå. Kursen innehåller grundläggande teknik, gehörsspel och eget skapande, kompa din egen sång samt sjunga tillsammans och kompa varandra.

  • 24 speltillfällen/läsår
  • Eleverna får låna instrument på lektionerna
  • Plats: Solna kulturskola i Parkskolan

FORTSÄTTNINGSPROGRAM


Sång

Här ligger fokus på att utveckla ditt personliga uttryck. Undervisningen är nu mer individuellt anpassad och du är själv med och påverkar inriktningen av innehållet. Du får sjunga sånger i olika stilar, jobba med sångteknik och möjlighet att framträda inför publik.


Sång

För dig som har ett stort intresse för sången och vill lägga ner mycket tid på övning, medverka på flera konserter och kanske tänker söka till en musikskola, kan vi erbjuda en individuellt anpassad fördjupningskurs med utökad undervisningstid. Det sker efter överenskommelse med din lärare.


Se även Musikal >>

Gör din ansökan här!

Välkommen till Solna kulturskola och sångundervisningen!


VUXENKÖR "JUVELERNA"


Just nu är körmedlemmarna mellan 40-70 år och uppdelade på fyra stämmor (sopran, alt, tenor och bas). Vi sjunger sånger i blandade stilar. Sångvana önskvärd.


VUXENKÖR "HUVUDSTA PENSIONÄRSKÖR"


För dig som är pensionär och vill sjunga. Vi är en blandad kör som sjunger sånger i olika stilar både i stämmor och unisont. Anmälan sker via PRO.


Dela:

Kontakt

Malin Algesten

Kontaktperson för sångundervisningen

Skicka meddelande till Sång

Relaterade länkar