Vill du gå en kurs på Solna kulturskola?

Gör så här i ansökan:
  1. För att kunna välja kurs - skriv in elevens personnummer i ansökan.
  2. Ansökan finns här.

Du kan tidigast ansöka om en plats det år du fyller det antal år som krävs för vald kurs. Webbansökan är öppen 24 timmar om dygnet.


För hjälp och support maila expeditionen på Solna kulturskola:
kulturskolan@solna.se


Inga köer till Solna kulturskola?

Vi har nu korta eller inga köer alls till våra kurser. Vårt mål är att du ska kunna börja önskad kurs den termin du vill. Detta jobbar vi hårt för!

Vem får söka en kurs på Solna kulturskola?

Jo, barn och ungdomar upp till 18 år, folkbokförda i Solna stad eller Sundbybergs stad. Du räknas som ungdom även om du fyllt 18 år om du fortfarande går på gymnasiet. Barn och ungdomar som är folkbokförda i någon annan kommun kan vi ta emot i mån av plats och efter överenskommelse med skolledningen. De betalar då dubbel avgift. Undantag från regeln om dubbel avgift ges till elever med delat boende där ena föräldern är folkbokförd i Solna. Läs mer under Köpolicy.

Att ansöka på pappersblankett

Om du inte har tillgång till dator finns möjlighet att ansöka på pappersblankett som kan rekvireras från vår expedition eller skrivas ut härifrån (höger kolumn). Fyll i blanketten och skicka, faxa eller bifoga i ett mejl till kulturskolan@solna.se. Du kan också lämna den på vår expedition på Storgatan 32. Ansökan måste vara undertecknad av vårdnadshavare och faktura skickas ut varje termin till folkbokföringsadressen om inte annat angivits på ansökan.

Dela: