Solna kulturskola

Prova på animation lö 10/12 Bergshamra bibliotek

Animationsverkstad på Bergshamra bibliotek

Du som är 7 år och uppåt är varmt välkommen att prova på ANIMATION lö 10 dec kl 12-14.30, Bergshamra bibliotek. Bild- och medielärarna på Solna kulturskola ser fram mot en riktigt spännande dag!

 • Enkät för aktiva elever/vårdnadshavare

  Vi önskar få hjälp av dig/er att svara på en enkel enkät. Det handlar om hur du/ni upplever Solna kulturskola och undervisningen.
  Enkäten är öppen 7 - 21 dec 2016.

 • Julkonsert med juvelerna

  Solna kulturskolas vuxenkör, Juvelerna sjunger in julen med en blandning av traditionella julsånger och modernare låtar.
  Söndag 11/12.

 • Lucia i Solna C

  Solna kulturskolas elever uppträder i ett vackert och stämningsfullt luciatåg. Leds och ackompanjeras av kulturskolans lärare, tisdag 13/12. Biblioteket kl 16.30. Hotelltrappan vid Park Inn, kl 17.30.

 • Fullt ös när vinnaren i Solnas deltävling i FunkisMello korades

  Fredag den 25 november gick Solnas deltävling i FunkisMello 2017 av stapeln! Många härliga uppträdanden till svängig musik gav både juryn och röstande publik huvudbry. Efter en spännande omröstning utsågs Michelle Degermark till segrare och blir därmed Solnas representant i finalen av FunkisMello på Cirkus i vår!

 • Kulturskolan flyttar till Parkskolan

  Solna kulturskola flyttar till Parkskolan (f.d. Fridhemsskolan) kring påsk våren 2017. Följande information har sänts till alla som deltar i Solna kulturskolas verksamhet idag. Mer information kommer...

 • Bokdans och musik vid invigning av Bergshamra bibliotek

  Vi fick faktiskt plats! Hundra personer i publiken, 38 balettelever, sju flöjtelever, tre fiolelever och 5 flyttfåglar :-)