Solna kulturskola

sommarlov!

Sommarlov!

Vi på Solna kulturskola tackar alla våra elever och föräldrar för den här terminen. Vi önskar också en riktigt skön sommar!
KURSKATALOGEN för 2018-19 online från 6 augusti >>>

 • Teaterkurs på sommarlovet

  Prova på att spela teater i sommar på Solna kulturskola. Har du tidigare stått på en scenen eller är du kanske bara nyfiken? Alla som går i årskurs 7-9 är välkomna. 15-17 augusti.

 • Musikstipendier delades ut på nationaldagen

  Under Solna stads nationaldagsfirande i Hagaparken fick årets musikstipendiater ta emot sina stipendier ur kultur- och fritidskommunalrådet Peter Edholms hand inför tiotusentals åskådare.

 • Nationaldags- och 75-årsfirande i Hagaparken lockade tiotusentals

  Solen bröt fram mellan molnen och lyste upp Solna och det årliga nationaldagsfirandet som lockade tiotusentals till Hagaparken. Stadens traditionsenliga firande tillsammans med Operan i Haga omfattar ett generöst och mycket uppskattat program.

 • Succé för Invigning och Öppet hus

  TACK till alla våra elever som var med och fick vår dag att sjuda av aktiviteter och possitivitet. Många besökare kom, cirka 350-400 person som förgyllde vår Invigning och Öppna hus i söndags. Tillsammans blev det en heldag fylld med musik, bild, dans, teater och mycket mer.