Elever från kulturskolan inviger Europa Leaguefinalen med Axwell Λ Ingrosso

UEFA Europa League-finalen 2017 avgörs den 24 maj på Friends Arena. I en spektakulär show tillsammans med kulturskolorna i Stockholm och Solna kommer den grammisnominerade DJ-duon Axwell Λ Ingrosso sätta stämningen inför avspark. Duon återvänder därmed till Friends Arena i hemstaden Stockholm för ett exklusivt framträdande.

Bildtext: Foto: ATM Artists

I öppningsceremonin med Axwell Λ Ingrosso kommer 150 danselever från kulturskolorna i Solna och Stockholm medverka i en musik- och dansshow. En fantastisk upplevelse, inte minst för eleverna själva som under terminerna går på kulturskolornas dansundervisningar eftermiddagar och kvällar.

Samarbetet innebär en uppvisning av Sverige som musik-, kultur- och evenemangsnation, där några av landets kändaste musiker framträder med representanter för den unika breddverksamhet som kulturskolorna utgör. Detta inför en publik bestående av 48 000 personer på plats och cirka 160 miljoner TV-tittare över hela världen.

Senare idag: lottning av kvartsfinalerna och biljettsläpp till finalen

Senare idag, fredag 17 mars, lottar UEFA vilka lag som ställs mot varandra i kvartsfinalerna. Då släpper man också biljetterna till finalen på Friends Arena 24 maj.

Följ rapporteringen på Svenska Fotbollförbundets sidor om UEFA Europa League.

All biljettförsäljning hanteras UEFA:s webbplats.

Dela: