Kultur & bibliotek

Prova på blockflöjt på kulturskolan, 350 kr, start v.17

Prova på att spela blockflöjt - du får låna instrument under lektionerna! Ta chansen att bekanta dig med instrumentet blockflöjt redan i vår. För dig som är född 2010-11, start efter påsklovet. KURSKATALOGEN

 • Förskolebarn inspireras att upptäcka böckernas värld

  Under våren påbörjar stadsbiblioteket en satsning på att lotsa de minsta barnen in i böckernas värld. Projektet är en del av bibliotekens läsfrämjande uppdrag och genomförs i samverkan med Solnas förskolor. Projektet kompletterar andra verksamheter för att stärka barnens språkutveckling.

 • Prova på teater på kulturskolan, 350 kr, start v.17

  Du som är född 2011-12 är välkommen på TEATERLEK onsdag 18.10-19.00, Ulriksdalsskolan, start efter påsklovet. KURSKATALOGEN

 • Kulturskolan fyllde Berwaldhallen

  Viking Barokk är ett projekt med kultur- och musikskolor från fyra nordiska länder i samverkan. Efter konserter i Norge och Finland kom evenemanget till Berwaldhallen, för att senare avslutas på Island.

 • Kulturskolans KURSKATALOG är öppen

  Här kan du se Solna kulturskolas KURSKATALOG för våren 2019. Håll utkik - vi kommer att publicera några KORTKURSER (350 kr) under våren. I KURSKATALOGEN kan du söka på olika ämnen, den ålder ditt barn har eller den plats ni önskar. Varmt välkomna till Solna kulturskola!