Sommarlovsprogrammet - det finns alltid något att göra!

Det tryckta sommarlovsprogrammet delas ut till eleverna i årskurs 3-9 i alla solnaskolor i slutet av vecka 22. Programmet finns också i begränsad upplaga att hämta på bibliotek och fritidsanläggningar samt i Solna centrum och Solna stadshus. Det kan också laddas hem i pdf-format härifrån: solna.se/sommarlov. Här finns också eventuella sena tillägg och korrigeringar till programmet.

Information om sommarlovsprogrammet till ensamkommande barn och unga

En kort information om sommarlovsprogrammet, och var man kan få veta mer, har tagits fram på arabiska, pashto, dari och engelska. Dessa finns bland annat på sommaröppna fritidsanläggningar, och kan även laddas hem här.

Bunt med programfoldrar, Sommarlov 2017

Se hela sommarlovsprogrammet (PDF-dokument, 740 kB)

Även 9-12-åringar välkomna på musikläger

Studio 32 ordnar ju ett musikkollo i vecka 32 (7-11 augusti), med 13-16 som huvudsaklig målgrupp. Nu är det klart att även 9-12-åringar är välkomna med sina anmälningar. Du hittar det vid övrig info om vecka 32 i sommarprogrammet.

Badbiljetten gäller endast i det tryckta programmet

Det gratisbad som BeFair bjuder på, gäller endast den biljett man kan klippa ut från det tryckta programmet. Man kan inte skriva ut pdf-dokumentet och ta med sig en biljett som man själv skrivit ut. Dokumentet på hemsidan, som länkas härovan, är nu uppdaterat med den informationen.

Hantverksdagar i kvarteret Odin

(Denna aktivitet kom inte med i det tryckta programmet.)

Under handledning får du möjlighet att prova på olika hantverkstekniker:

  • Måla på duk med akrylfärg
  • Skulptera i lera
  • Färga tyg med sidenfärg
  • Prova på enklare läderhantverk

För dig som är 10-12 år.
Ingen avgift
.
Måndag, tisdag, onsdag 19-20 juni

Kl 9.30 - 16.00 (drop-in)
Villa Odin, Spetsgatan 4 i gamla Hagalund.

Förlängda anmälningstider

Då sommarprogrammet kommer ut senare än vanligt i år, blir det i vissa fall omöjligt att hinna anmäla sig till program som anger ett sista datum för anmälan. Arrangörerna försöker i dessa fall tillgodose även sent inkomna ansökningar så långt möjligt.

Det gäller exempelvis filmskapardagarna 12-16 juni, där det i skrivande stund finns platser kvar.

Mix Do Budo börjar först vecka 25 (tisdag 20 juni)

Foldern anger start redan vecka 24 (tisdag 13 juni) för att prova på Mix Do Budo, eller Modern Mixed Martial Arts. Det börjar alltså vecka 25 istället, och pågår därefter varje tisdag till och med 15 augusti.

Dela: