Staden firade AIK

Stadsledningen i Solna bjöd i söndags AIK Fotboll på en guld-fest-brunch på Royal Park Hotel i Frösundavik för att fira lagets historiska dubbel med segrar både i Allsvenskan och i Svenska Cupen.

Detta har onekligen varit AIK:s och Solnas år i herrfotbollen. Under Mikael Stahres ledning har AIK gjort det för klubben unika att under ett och samma år vinna såväl Allsvenskan som Svenska Cupen i fotboll. För att fira detta och visa sin uppskattning och stolthet över Solnalaget bjöd kommunstyrelsens ordförande Lars-Erik Salminen alla spelare och ledningen i AIK på en söndags-brunch. Restaurangen på Royal Park Hotel i Frösundavik var dagen till ära uppdukat i gult och svart med gulddekorationer på borden. Trots att det var tidigt på dagen för laget som festat sent kvällen innan deltog cirka 50 guldhjältar i firandet.

Daniel Örlund och Mikael Stahre

Lars-Erik Salminen delade ut presenter till laget och ledningen. Bland annat fick de den klassiska Solna-tvålen för att de lyckats med uppdraget att tvåla till de andra lagen rejält i år. Lars-Erik skickade också med en önskan om fortsatt framgång nästa år och att tvålen ska komma väl till pass i det stundande Champions League-spelet.

Dela: