Sommar 2013

Årets sommarprogram har delats ut i skolorna och finns att hämta på utvalda platser. Här finns massor av tips för dig som är i Solna under hela eller delar av sommarlovet. Det finns alltid något att göra!

Sommarprogrammet delas ut i skolorna

Sommar 2013 i SolnaEn folder med sommarlovserbjudanden delas ut i Solnas skolor under vecka 18, från årskurs 3 till och med gymnasiet. Där hittar du massor att göra under lovet för dig som är ung i Solna - och en hel del är gratis.

Programfoldern finns också i en begränsad upplaga att hämta på Solnas fritidsanläggningar, på biblioteken, i Solna stadshusreception samt i informationsdisken i Solna Centrum.

Programfoldern kan också laddas hem här (PDF-dokument, 1,0 MB).

Håll dig uppdaterad via Solna stads Facebook-sida

Sommarprogrammet presenteras veckovis på Solna stads Facebooksida under sommarlovet. Om du går dit och klickar "Gilla" så får du löpande påminnelser om vad som är på gång under sommaren. Eventuella förändringar i programmen kommuniceras också i första hand via Facebook-sidan, samt på denna sida, som har kortadressen solna.se/sommarlov.

Direktadressen till facebooksidan är www.facebook.com/cityofsolna.

Vem kontaktar jag med frågor om programmen i foldern?

Vid programpunkterna finns kontaktuppgifter till respektive arrangör. Det är dessa som ska kontaktas i första hand. Kontaktuppgiften på denna hemsida är till för mer generella frågor kring stadens sommarlovsverksamhet.

Det går också bra att skriva frågor och kommentarer på Facebooksidan. Den läses dagligen av personal från Solna stad.

Tillägg, korrigeringar m.m. till det tryckta sommarprogrammet

Sommarläger (vecka 31)

Sommarlägret på Koviken föll tyvärr bort ur sommarprogrammet. Du hittar information om lägrethär.

Golf (vecka 26)

Kompletterande beskrivning av verksamheten:
I slutet av maj startar AIK golfskola. Flickor och pojkar i alla åldrar upp till och med 15 är välkomna oavsett hur mycket golf man spelat. De som vill prova på gör det utan kostnad och om man gillar golf och vill fortsätta anmäler man sig för vidare träning och spel på bana. Du kan anmäla dig till prova-på-spel eller träning när som helst under året till golf@aik.se. Prova på är gratis. För träning och spel på bana betalas avgift per gång. Klubbor finns att låna utan kostnad till den som så önskar.
Kontaktuppgifter: golf@aik.se, www.aikgolf.se, 0702-67 59 15.

Dela: