Skolavslutningstider!

Det här är veckan då gator och parker fylls av glada barn och ungdomar som släppts ut till ett efterlängtat sommarlov. Staden passar på att gratulera alla nybakade studenter som springer ut under tisdagen. Grundskoleeleverna bjuds som vanligt på en ordentlig avslutningsfest i Skytteholmsparken på torsdag.

Avslutningsfest i Skytteholmsparken, torsdag 11 juni

Skolavslutningen i Skytteholmsparken 2014

Fest i parken för alla åldrar kl 11-17

Efter skolavslutningarna är alla solnaelever välkomna ner till Skytteholmsparken, där staden ordnar sin traditionsenliga avslutningsfest, en heldag för alla med fika, avgiftsfria aktiviteter och bad i den nyrenoverade plaskdammen. För barn i olika åldrar finns aktiviteter på plats - allt från hoppborgar och såpad stock till levande får och pajkastning (!).

Kvällsevenemang för årskurs 6-9 kl 17-24

På kvällen kan de lite äldre ungdomarna fortsätta fira in sommarlovet med musik, dans och uppträdanden, även det i Skytteholmsparken. Här finns också möjlighet att aktivera sig med både kättervägg och bungy-fotboll. Mat och fika finns att köpa. Arrangörer för festen är personal och ungdomar från Solna stad och Svenska kyrkan i Solna.

Evenemanget är drogfritt så klart, och vi hoppas på alla vuxnas hjälp att hålla det så. Läs mer

Solna Gymnasium har två avslutningsdagar

Det klassiska studentutspringet sker på tisdag 9 juni. Denna förmiddag kan vi alltså räkna med vitklädda glada studenter som rör sig genom staden i diverse ekipage av olika slag.

Eleverna i gymnasiets år 1 och 2 har sin avslutning på onsdag morgon.

Dela: